Oaze ljepote za djecu i mlade: Srđan Vlaović

Sada već davne 1962. godine, kako bi oformila organizirani odmor djece grada Zagreba, Gradska skupština osnovala je “Vladimir Nazor”. Danas, uprava Podružnice Vladimir Nazor sjedište ima u Zagrebu, u Maksimirskoj 51, a turistička agencija smještena je u Petrinjskoj 73, samom srcu grada, kako bi bili što dostupniji svojim klijentima i korisnicima

Sastavni dio Zagrebačkog holdinga d.o.o., Podružnica Vladimir Nazor, na čelu s direktorom Srđanom Vlaovićem, svoje poslovanje ostvaruje u području turizma, a osnovna joj je djelatnost organizacija putovanja za djecu i mlade s ponudom programa koji su od interesa za ciljane dobne skupine – programi tijekom zimskih, proljetnih i ljetnih školskih praznika, organizacija boravka u suradnji s školskim sustavom – terenska i izvanškolska nastava, sportski kampovi, poučne ekskurzije, programi vezani uz prigodne datume, te specijalizirani programi po želji udruga koje okupljaju djecu i mlade.

Podružnica Vladimir Nazor danas raspolaže s 8 centara.

sport 1 web

RAD MLADIH, bivši Pionirski grad, proglašen je spomen-parkom i kulturnom baštinom. Sa svojih osam paviljona, dnevno može primiti 150-200 djece, većinom predškolske dobi, ali isto tako i školske djece, a koristi se i u sklopu kondicijskih priprema za male sportaše.

HOSTEL ARENA, nalazi se u Remetincu, kapaciteta 246 soba, namijenjen je svim skupinama turista iz čitave regije, a bilježi i porast turista koji u zagrebačku Arenu dolaze na koncerte i sportska natjecanja.

HOSTEL STOIMENA u Crikvenici, a čine ga dva odmarališta i jedna vila, smješteni u parku koji je tunelom povezan s plažom, što daje dodatnu sigurnost za više od 300 djece. Uz redovne programe škole u prirodi, proljetovanja, ljetovanja, zimovanja, škole u šumi, ima i posebne programe kao što su “Zagreb glavni grad”, Advent, Maškare, Sveti Nikola. Osim toga organizira program Preživljavanja za sve dobne skupine, kroz trodnevne i petodnevne aranžmane, zatim program hrvatskog jezika za manjine, sportske kampove i još mnoštvo programa i događanja, koja mogu koristiti samo djeca,  djeca s roditeljima ali i odrasli.

HOSTEL HALUGICA PUNAT, kapaciteta 85 do 90 ležaja većinom je namijenjen umirovljenicima, ali naravno mogu ga koristiti i svi ostali, koji žele uživati u zelenilu otoka Krka, kao i u bogatoj kulturnoj baštini toga kraja, i to od početka svibnja pa sve do kraja rujna.

HOSTEL ZLATOKRILA VELI LOŠINJ, nalazi se usred prekrasne mediteranske šume, a čine ga tri vile s više od 250 ležaja. Park šuma, sportski tereni, vlastito kupalište, te blizina plaže, garancija su dobrog i aktivnog i pasivnog odmora.

HOSTEL CVRČAK u Dugoj uvali, sastoji se od dva zidana objekta sa 150 ležaja,  idealan je za predškolsku dob zbog svoje izdvojenosti koja garantira sigurnost djece. Ima restoran uz koji se nalazi zatvoreni prostor za aktivnosti, a izuzetno je pogodan za borilačke sportove.

KAMP VELI JOŽE u Savudriji, čine dva dijela, klasični auto-kamp kojeg veoma vole gosti iz Slovenije s vlastitim kamp-kućicama, i prostor s bungalovima. Kamp posjećuju djeca i mladi iz cijelog svijeta, a u njemu se provode i Youth programi Europske unije. Uz prekrasnu prirodu i sportske terene, glavno obilježje kampa je amfiteatar u kojem se organiziraju zabavni programi, projekcije filmova i slične aktivnosti.

HOSTEL LODA u samom centru Skradina, izgrađen u viktorijanskom stilu, u blizini Nacionalnog parka Krka, tako da sva djeca koja borave u hostelu obavezno posjećuju i Nacionalni park.

Ovaj hostel je destinacija djece slabijeg imovinskog stanja, a pod paskom gradskog ureda za socijalnu zaštitu, ali je isto tako i odredište za razna sportska natjecanja ili za pripreme za natjecanja.

PUTNIČKA AGENCIJA

nazor 2 1 web

Iako je putničkoj agenciji primarno nuditi aranžmane za Nazorove objekte, kod njih možete izabrati i aranžmane za brojne turističke destinacije i događanja širom svijeta.

Od karnevala u Veneciji, preko paket aranžmana za EURO 2012 u Poljskoj i Ukrajini, u pripremi su vikend izleti, Uskrsni praznici i ljetovanje u Hrvatskoj i inozemstvu, Balkanska tura i posjet Istambulu. Sve navedeno, ali i još mnogo toga, vrlo lako se može personalizirati, na način da što god poželite, kamo god planirate putovati, ekipa stručnjaka iz agencije će vam napraviti aranžman baš po vašim željama, ali i mogućnostima. Trebate samo doći i izabrati najbolje.

A Podružnica Vladimir Nazor, definitivno je ono najbolje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.