BELUGA BRAND AMBASSADOR

Davor Mijović, nacionalni HoReCa manager tvrtke Stock Hrvatska,  za rezultate sa svjetski poznatim brandom Beluga vodka osvojio laskavu titulu Beluga Brand Ambassadora za 2018. godinu.

Manager za izvoz grupe Beluga Slav Voropaev napisao je u obrazloženju slijedeće: Ovim putem vas u ime tvrtke želimo obavijestiti da je naš marketinški tim,  u suradnji s našim izvoznim timom, pratio sve aktivnosti prodajnih timova naših partnera na svim tržištima u svijetu.  Također, naša je Uprava prošlog ljeta posjetila Hrvatsku i dala vrlo pozitivne povratne informacije o stanju na terenu. Obratili smo pozornost na sve aspekte strasti i pažnje prema brandu na tržištu, društvenim mrežama i promociji tijekom cijele godine.

U skladu s rezultatima, zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da smo nagradu Beluga Brand Ambassador 20018. dodijelili Davoru Mijoviću kao jednoj od najstrastvenijih osoba koje ja radila s brandom vrlo blisko i vrlo djelotvorno.

Zahvaljujemo i cijelom Stock timu u Hrvatskoj i BiH koji je također sudjelovao u procesu promocije branda na tržištu. Nadamo se da će ova godina biti pozitivna i sjajna za brand zahvaljujući vašoj ljubavi i strasti te da će konačan rezultat biti impresivan.

PR