Gypsy Table se vraća u Zagreb

Gypsy Table se vraća u Zagreb i tema nam je ove večere namje bliska srcu. Forces of Nature … Elemental predstaviti će večeru Gypsy Table kreiranu sa strane žena.  Budite spremni da iskusite večeru ispunjemu ukusnom hranom, vinom, koktelima, pivom, muzikom,umjetnošću i više od toga… predstavljajući talent dama oslobađajući sile prirode lepezom okusa, prizora i zvukova. Magična noć, koju sigurno ne treba propustiti održati će se 04.01.2019. na tajnoj lokaciji u Zagrebu.

Zamislite sljedeće … dolazite na tajnu lokaciju, ponudimo vas toplim pićem koje pijuckate u vatru Ofyra , naša „Mistress of Ceremony „ Ines Tričković vas poziva da uživate u noći punoj odlične hrane, pića, muzike i umjetnosti koju za tu večeru kreiraju dame. Tijekom večere poznata ilustratorica Maja Beus raditi će potrete gostiju čiji prihod od prodaje će sedonirati u dobrotvorne svrhe. Uživajte u craft pivu …

Nakon večere, naša DJ-ica će vas pozvati da uživate ostatak večere i zaplešete .

Što je POP-UP večera

Pop – up večere su gastronomski događaji koji se događajujednom na neočekivanoj lokaciji uz personalnu interakciju sa chefom , jedinstven meni ili tematiku, POP UP večere serviraju nešto posebno što nijedanrestoran ne može ponuditi. POP UP večere su avanturističko iskustvo za publiku koja traži više.

Što je Gypsy Table ?

Gypsy Table je dio pop-up serije večera koje se organiziraju diljem Europe koja spaja talente sa gastronomske scene. Namirnice koje sekoriste su od lokalnih proizvođača čime organizator želi promovirati lokalnu proizvodnju.

Dobrotvorna organizacija

Svaka Gypsy Table večera podržava i prikuplja sredstva kakobi pomogla lokalnoj dobrotvornoj organizaciji. Sudjelovajući na Gypsy Table večeri, gosti ne samo da će doživjeti iznimno iskustvo već će se i educirati o dobrotvornoj organizaciji kojoj pomažu sudjelovanjem. Želja je Gypsy Table dadjeluje kao most poveznica između zajednice i dobrotvorne organizacije. Ovavečera podržati će svojom donacijom  Autonomnoj ženskoj kući Zagreb( AŽKZ ) / Autonomous Women’s House Zagreb (AWHZ), feminističkoj organizacija s misijom pružanja podrške i pomoći ženama koje su preživjele nasilje te osnaživanja ženske pozicije u društvu.Osnovana je u prosincu 1990.g., kada je otvoreno prvo sklonište za žene koje su preživjele nasilje na području Istočne Europe. Osnovana je u vrijeme kada se u nasilju nad ženama i djecom nije znalo niti govorilo u našem društvu. Zbog potpunog nerazumijevanja problema u to doba te nedostatku podrške od službeni hvlasti, prvi prostor skloništa bio je skvotirani gradski prostor u kojem su prve tri godine radile isključivo volonterke i aktivistice, 24 sata na dan bez ikakve naknade. S vremenom se, uz pomoć donacija srodnih ženskih udruga i fondacija u inozemstvu, razvio visoko kvalitetni i profesionalni projekt u kojem rade isključivo visoko motivirane i posebno educirane radnice i volonterke. Osnovni sadržaj djelatnosti AŽKZ-a je pružanje podrške i pomoći ženama i njihovoj djeci koji su izloženi fizičkom i psihičkom nasilju uobitelji, kao i drugim oblicima patrijarhalnog nasilja, bez obzira na njihovu nacionalnost, vjeru, bračni status, dob, boju kože, seksualnu orijentaciju, ili bilo koju drugu vrstu diskriminacije.

Pridružite se Gypsy Table večeri

Zbog ograničenih mjesta potrebno je unaprijed rezervaciju. Kupnjom karte automatski ste rezervirali svoje mjesto.

PR: Morana Petričević