7. FESTIVAL JAGODA – SLATKI VIKEND NA CRIKVENIČKOJ RIVIJERI

Obožavate voće, a posebno jagode?  Čeznete za opuštenim vikendom uz more?

Vaše je idealno odredište Rivijera Crikvenica, gdje će se 20. i 21. svibnja 2017. održavati 7. po redu Festival jagoda. To znači da će dva dana rivijera biti ispunjena mirisom svježih jagoda, ali i specijaliteta čiji su osnovni sastojak jagode te da će nam se pogled odmarati uz živahne i opuštajuće broje proljeća. Društvo vaših najmilijih plus slasna torta, kremasti kolač od jagoda ili osvježavajući napitak na terasi uz more okupanoj suncem te zabavni program – može li bolje?

Zabavni i glazbeni program će se održati u Selcu, a upravo je 7. Festivalu jagoda pripala čast da bude prvo događanje nakon svečanog otvorenja novouređenoga centra mjesta, koje je dobilo novu, svježu i prekrasnu vizuru. Slatki će se miris jagoda zavući i u neke od hotela i ugostiteljskih objekata na području Crikvenice, Dramlja, Jadranova i Selca. Očekuje se veliki izbor kreativnih i ukusnih jela, čiji su glavni sastojak jagode, kao što su čokoladna torta s jagodama, torta od sira i jagoda, torta od badema i jagoda, cheesecake od jagoda, košarice s jagodama, krostata od jagoda, kolač od jagode i vanilije, sladoled i palačinke s jagodama, a bit će i raznih pića, poput raznih koktela od jagoda i pjenušca s jagodama. Pobrinite se i za one koji će propustiti ovu slatku priču – posjetite prodajnu izložbu, odaberite ukusne domaće jagode, suvenir ili slatki poklon, kojim ćete ih iznenaditi i razveseliti.

Raspored događanja u Selcu je:

-subota, 20. svibnja 2017. – Selce, centar

                        10:00 – 20:00 – Prodajna izložba domaćih jagoda, slastica, proizvoda od jagoda i suvenira

10:00 – Nastup djece iz dječjeg vrtića “Radost” – Područni vrtić Selce

– Nastup dječjega zbora OŠ Zvonka Cara – Područna škola Selce

– Nastup zbora KUD-a “Neven”

– Nastup plesne skupine KUD-a “Vatroslav Lisinski”

10:30 – Dječji kutak – animacija za najmlađe

10:30 – Zabavni program uz glazbeni sastav “Mistral”

11:00 – Mini cooking show s jagodama – Konoba “Brko & Brko”

11:30 – Degustacija posebne ponude pića i koktela od jagoda

-nedjelja, 21. svibnja 2017. – Selce, centar

                        10:00 – 20:00 – Prodajna izložba domaćih jagoda, slastica, proizvoda od jagoda i suvenira

10:00 – Zabavni program uz glazbeni sastav “Mistral”

11:00 – Mini cooking show s jagodama – Konoba “Brko & Brko”

11:30 – Degustacija posebne ponude pića i koktela od jagoda

Organizator 7. Festivala jagoda je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizator Udruga proizvođača jagoda “Jagodni prsten”. Pokrovitelji su Grad Crikvenica i Županijska lučka uprava Crikvenica.

Sudionici u programu su Dječji vrtić “Radost” – Područni vrtić Selce, OŠ Zvonka Cara – Područna škola Selce, Srednja škola Dr. Antuna Barca Crikvenica,  KUD “Neven” Selce, KUD “Vatroslav Lisinski” Crikvenica, Caffe bar “Kiss” Selce, Konoba “Brko & Brko” Selce.

More, svježe domaće jagode i brojna slatka iznenađenja, zabavni program – pokušajte odoljeti najslađem vikendu na crikveničkoj rivijeri…

 

PR: Marijana Biondić, direktorica TZG Crikvenice