Kreće drugi ovogodišnji Beer Fest, a goste očekuju i novi nastupi svjetskih tribute bendova

Zabava na Lanterna Summer Nights festivalu na vrhuncu

Zabava na ovogodišnjem Lanterna Summer Nights festivalu doseže svoj vrhunac, a broj znatiželjnih posjetitelja je iz dana u dan sve veći. Festival je započeo 8. lipnja,  a u nešto više od mjesec dana održavanja brojni gosti imali su prilike uživati u raznolikom zanimljivom sadržaju i odličnoj glazbi na već poznatim lokacijama – centralnom trgu Piazza i plaži Adria u Lanterna Premium Camping Resortu, ulici Borgo u Taru te u Solaris Camping Resortu. Ludi provod na Lanterna Summer Nightsu ne staje, jer su organizatori i ostatak ljeta brojnim gostima i domaćima odlučili učiniti nezaboravnim. 

Već sutra navečer Piazza ponovno postaje centralna pozornica na kojoj će Amy Winehouse Tribute Band publiku podsjetiti na velike hitove legendarne glazbene dive. Program počinje u 21 sat, a gosti će u njemu moći uživati do kasno u noć. Samo nekoliko dana kasnije, točnije 27. srpnja, na istu pozornicu popet će se Coldplay Tribute Band koji će atmosferu zagrijati zaraznim hitovima ove britanske glazbene skupine koja svakim novim albumom zavlada svjetskim top listama, a čije izvedbe oduševljavaju milijune fanova diljem svijeta. Nastupi Amy Winehouse Tribute Banda i Coldplay Tribute Banda samo su jedni u nizu glazbenih događanja koji se ovog ljeta odvijaju u sklopu programa Special Events na Lanterna Summer Nights festivalu.  

Piazza narednih dana neće biti samo središte odličnih glazbenih performansi, već i nezaobilazno mjesto za sve ljubitelje piva i gastro delicija. Naime, 22. i 23. srpnja na njoj će se održati drugi ovogodišnji Beer Fest, stoga će svi koji su početkom srpnja propustili prvo izdanje imati prilike nadoknaditi propušteno. Razloga za posjetiti Beer Fest zaista ima mnogo: od nastupa bendova Die Lauser (22. srpnja) i Die Granaten (23. srpnja) koji će ovu manifestaciju upotpuniti autentičnom austrijskom glazbom, preko odličnog piva do slasnih gastro delicija.

Zabavni program na Lanterna Summer Nightsu nastavlja se i dalje kroz pet glavnih programskih kategorija. Ponedjeljkom se na Piazzi uz program Tipsy Monday gosti mogu opustiti uz čašu vina, isprobati svoje omiljeno craft pivo ili se osvježiti uz neki od savršeno pripremljenih koktela cocktail majstora. Pod vedrim nebom i uz šum mora, Open Air Cinema za brojne posjetitelje svakog četvrtka plažu Adria pretvara u najljepšu kino dvoranu, dok su za urbane duše utorkom organizirane projekcije u ulici Borgo u Taru. Ljubitelji akustičnih pjesama ili nešto bržih plesnih ritmova uz Dance & Music zadovoljit će svoje glazbene ukuse uz nastupe glazbenih sastava četvrtkom i petkom, dok će zabava utorkom i subotom proteći kroz plesne performanse i tematske partije It’s show time! programa. Tu je i program Special Events koji svim posjetiteljimapruža mogućnost da zagospodare plesnim podijem uz najveće hitove svjetskih tribute bendova.

Lanterna Summer Nights trajat će sve do 30. kolovoza, a tijekom trajanja festivala koji je realiziran u suradnji Valamar Riviere i Turističke zajednice općine Tar – Vabriga ulaz u Lanterna Premium Camping Resort otvoren je za sve zainteresirane posjetitelje i ne naplaćuje se. Više informacija o programu dostupno dostupno je na www.lanternasummernights.com i na Facebook stranici Lanterna Premium Camping Resorta.

404