NAJAVLJEN 6. PINK DAY FESTIVAL

Omiljena zagrebačka vinska manifestacija stiže 21. travnja u Mimaru!

Na današnjoj konferenciji za medije Udruga Women on Wine/WOW najavila je šesti po redu Pink Day Festival – Međunarodni festival ružičastih vina, pjenušaca i šampanjaca. S obzirom na to da Pink Day njeguje tradiciju, Festival će i ove godine svoja vrata otvoriti u prostoru Muzeja Mimara, 21. travnja 2018. Sudeći po odazivu, ovogodišnji festival okupit će brojne domaće i inozemne stručnjake, proizvođače ružičastih vina te u okviru Festivala u Festivalu – Green in Pink – proizvođače ekstra djevičanskog maslinovog ulja iz Lijepe naše i inozemstva.

Omiljenu vinsku manifestaciju ove će godine obilježiti zanimljive vinske radionice , radionice o maslinovim uljima, druženje s maslinarima i vinarima te brojna iznenađenja, koja priprema Udruga WOW.

Festival PINK DAY ZAGREB, kao i svake godine do sada, svečano će otvoriti gradonačelnik Grada Zagreba, Milan Bandić. Događanju će prisustvovati profesionalci iz vinskog svijeta, vlasnici restorana, sommelieri i stručnjaci. Radionice sa svjetski priznatim predavačima počinju od 13.30 sati.

Veselo druženje nastavit će se u večernjim na službenom afterparty-u u TIME Restaurant&bar, jednoj od omiljenih destinacija za dobra provod.         

“PINK DAY s ponosom nosi titulu omiljene zagrebačke vinske manifestacije, što potvrđuje činjenica da uspješno surađujemo s poznatim vinskim stručnjacima. Festival je postao prepoznatljiv ne samo na domaćem, već i u međunarodnom okruženju. Sinonim je populariziranja i promocije hrvatskih ružičastih vina, a pink boja postala je međunarodni simbol „must“ vinskog festivala. Mislim da je više nego evidentno da naša udruga i Festival značajno doprinosi turističkoj ponudi Zagreba i Hrvatske. Osim domaćih posjetitelja animiramo i strane turiste/novinare/stručnjake da se upoznaju s hrvatskom i regionalnom ponudom vina, educiramo publiku o utjecaju vina-ulja na zdravlje, naročito žena, što nam je od iznimne važnosti. Ne propustite naše posebno pink raspoloženje, kvalitetnu edukaciju i veliku dozu smijeha i zabave. Veselimo se Pink druženju!“ – istaknula je Sanja Muzaferija, osnivačica i predsjednica udruge WOW i direktorica Pink Day-a.

Podršku ovom najposjećenijem jednodnevnom festivalu pružit će i brojni sponzori, a neke od njih svrstavamo u velika međunarodna imena: Jaguar, Lidl, American Express, Podravka, Jutarnji list, Kare, Martimex, Esplanade Zagreb, Print shop, Catering Majetić, Press Clipping, Journal, Wish.hr, Solana Ramova, Menu, Vinart i Klemm Security.

PR: IMC

Fotografija: Rene Karaman