Zagrebačko ljeto uz zavodljivu kuhinju Le Bistroa

Ljeto u gradu nikad nije bilo ukusnije – morske delicije s à la carte jelovnika, rashlađeni pjenušci i osvježavajući domaći sladoled u ambijentu pariškog šika – idealna su kombinacija za uživanje.

Dopustite da vas zadive neodoljivi okusi i mirisi ljeta – repovi crvenih kozica u crnom sezamu, školjke sv. Jakova uronjene u okuse dimljenih badema, dagnje u umaku od šafrana i Pernoda ili slasne delicije gastronomskih zvijezda ljetnih mjeseci – tuna, hobotnica, grdobina ili list u kreativnom izričaju chefa Ane Grgić.

Selekcija vrhunskih vina i pjenušaca upotpunit će doživljaj, a za kraj potražite osvježenje u čarima ručno rađenih slastica i neodoljivih sezonskih sladoleda od bazge, šumskog voća ili marelica s prženim pinjolima iz Esplanadine slastičarnice.

Uživajte u ljetnom povjetarcu i prepustite se blagodatima ove šarmantne oaze u srcu grada.

PR