Gorenje, IQcook – mijenja način na koji kuhamo

Inovativna tehnologija IQcook sustava s ugrađenim IQ senzorima u zonama kuhanja i senzorima  koji su montirani na poklopcima za posuđe jamči potpuno siguran i kontrolirani rad indukcijske ploče, rad s optimiziranim korištenjem energije. IQcook je prva indukcijska ploča za kuhanje u svijetu kojoj zaista možete vjerovati te pravovremeno vidjeti sve promjene, a ploča će automatski prilagoditi rad kako bi se izbjeglo previše ključanja, mogućnost da hrana zagori, ili da se pak prekuha. Osim toga, inteligentno postavljeni načini rada, uključuju i jedinstveni IQsteam način kuhanja za pripremu zdrave hrane putem kuhanja na paru, te  pojednostavljuje pripremu mnogih jela.

 

Potpuno sigurno i kontrolirano kuhanje

Gorenje IQcook je nova, nevjerojatno inteligentna i vrlo senzibilna indukcijska ploča za kuhanje s IQ senzorima koji su ugrađeni u svakoj zoni ploče, a koji automatski podešavaju djelovanje zone te eliminiraju potrebu za kontinuiranom ručnom kontrolom procesa kuhanja. Sada korisnici mogu maksimalno iskoristiti svoje vrijeme dok se njihovi obroci kuhaju, a ne trebaju brinuti kada će se nešto neočekivano dogoditi  – ništa neće izgorjeti ili prekipjeti.

Nova tehnologija temelji se na inovaciji iz Gorenja – novoj generaciji XtremePower indukcijskih ploča za kuhanje, koje su nadograđene tehnologijom senzora za sigurno, kontrolirano kuhanje, i koje omogućavaju izuzetnu moć kuhanja. Iqcook ploča može se koristiti na uobičajeni način, baš kao i bilo koje druge high-end indukcijske ploče. No, IQcook je pametno tehnološko rješenje koje kuhanje čini još boljim i lakšim.bi_hobs_induction_hobs_2 copy 222

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.