Cool ljeto – Emirates časti sladoledom!

Iako trenutni vremenski uvjeti i ne sugeriraju tako, kad ljeto ponovno pokaže svoje pravo lice, osvježenje će se tražiti na svakom koraku. To zasigurno najbolje znaju u Dubaiju, gradu superlativa, u kojem ljeto traje vječno pa će tako aviokompanija Emirates od 15. lipnja do 31. kolovoza sve svoje putnike koji putuju iz Dubaija ili presjedaju na neki od Emiratesovih letova u Međunarodnoj luci Dubai počastiti sladoledom Emperor. Putnici iz Zagreba mogu izravnim letom Emiratesa EK130 u manje od 6 sati letjeti do Dubaija, a zatim sa samo jednim presjedanjem u više od 150 destinacija iz Emiratesove mreže destinacija – i osladiti se Emperorom.

Emperor su osmislili, a zatim i pripremili slastičari iz tvrtke Emirates Flight Catering (EKFC), a procjenjuje se da će Emirates tijekom sljedeća tri mjeseca poslužiti dva milijuna kuglica sladoleda. Putnike će kolica sa sladoledom čekati u prostorima polaznih i tranzitnih područja Terminala 3, a moći će birati između pet okusa: čokolade, vanilije, datulje s kavom arabico, sorbeta od manga te sorbeta od limuna. Ove ohlađene poslastice posluživat će se svakodnevno tijekom „rush houra“  u zračnoj luci – od 00:00 do 03:00, od 12:30 do 14:30, u 18:00 i 21:00 sati. Ova jednostavna, ali cool  incijativa rezultat je Emiratesovih stalnih nastojanja da uvijek i ispočetka oduševi svoje putnike, a omiljeni se sladoled Emperor poslužuje i u premium klasama na odabranim letovima u Europi i Ujedinjenom Kraljevstvu te u sedam Emiratesovih loungeva u Međunarodnoj zračnoj luci Dubai.

I iako nitko sa sigurnošću ne može utvrditi tko je, kad i gdje izmislio sladoled, brojna su istraživanja pokazala da već prva žličica sladoleda donosi trenutan osjećaj sreće i zadovoljstva. Ne čudi zato da se jede diljem svijeta, a baš svijet nikad nije bio bliže zahvaljujući Emiratesovoj mreži destinacija. Naime, iz huba u Dubaiju, Emirates nudi izravne letove prema više od 150 destinacija na 6 kontinenata, uključujući i najnovije destinacije uvedene ovo ljeto –  London Stansted i Santiago u Čileu. Vođeni mišlju da doživljaj destinacije i radost putovanja počinje već na letu, Emirates svojim putnicima uvijek nudi više – jelovnik inspiriran lokalnim okusima, velik izbor pića i napitaka, najbolju ekonomsku klasu na svijetu u kojoj putnike očekuju najveći zasloni ugrađeni u sjedala (čak 13.3 inča) s više od 3.500 kanala u sklopu nagrađivanog susatava ice  te sjedala koja se mogu spustiti u ležaj u poslovnoj klasi.

Uz to, putnicima koji putuju s djecom na raspolaganju je čitav niz usluga u sklopu posebne obiteljske ponude – od prioritetne prijave i ukrcaja na let u svim zračnim lukama, obroka posebno osmišljenih za djecu do različitih dječjih sadržaja, programa i kanala u sklopu icea  te ekskluzivnih igračaka i aktivnosti Lonely Planet Kids na letovima. U Međunarodnoj zračnoj luci Dubai, Emirates je uredio i posebnu obiteljsku zonu za prijavu na ketove uz besplatnu upotrebu dječjih kolica, a sve kako bi obiteljima omogućio još ugodnije iskustvo putovanja.

Nedavno je predstavljena i obogaćena ponuda u sklopu nagrađivanog sustava vjernosti, Emirates Skywards, pod nazivom  ‘Moja obitelj’ koja članovima obitelji omogućava spajanje do 100 posto Skywards milja prikupljenih na Emiratesovim letovima Emirates i nikad brži „otkup“ nagrada. Cool, zar ne?

PR: Media val