CRIKVENICOM I DALJE VLADAJU MAŠKARE

Što nas očekuje u ovom tjednu zabave?

U petak, 15. veljače, još uvijek pod dojmom Dana zaljubljenih, plešemo u „Školi maškaraneh tanci“ i pripremamo se za maškaranu subotnju zabavu.

U subotu, 16. veljače,  pripremite udobnu obuću jer to je dan za Maškaranu šetnju po Ljubavnoj cestici. Polazak je s Trga Stjepana Radića u 10 sati, a šetnju vode članovi Planinarskog društva „Strilež“. Pozvani su svi zainteresirani da se maškaraju i pridruže ovoj veseloj šetnji kroz prirodu te da pokažu sportski duh crikveničkih maškara koje itekako znaju uživati u prirodi. Ipak je Crikvenica poznata kao rivijera zdravlja.

„Dečki iz Gajnica“ će se pobrinuti za večernju subotnju atmosferu u Gradskoj sportskoj dvorani, stoga ne propustite nastup „Hladnog piva“ uz pokoje hladno pivo.

Kako bi se svim posjetiteljima omogućilo uživanje u večernjim zabavama uz siguran prijevoz do i od dvorane, Grad Crikvenica je osigurao besplatne vožnje maškaranim city busom. Vozni red možete pogledati na web stranici www.maskare.net .

Ovo je tjedan u kojem i u našim ostalim mjestima na Rivijeri Crikvenici počinju maškarana događanja. Selce otvara manifestaciju maškara u četvrtak, 14. veljače, uz pozdravljanje Grada Crikvenice, matinjadu po mjestu i maškaranu zabavu u večernjim satima u domu „Prosvjete“ uz grupu „Fun“. Subota, 16. veljače, namijenjena je za večernje maškarane zabave u Selcu i Dramlju , a nedjelja, 17. veljače, za čajanku i zabavno poslijepodne za najmlađe te turnir u briškuli i trešeti u Selcu i dječju čajanku i tombulu u Dramlju i Jadranovu.

Podsjećamo da posjetite vesele i šarene foto galerije, najomiljenije ljubiteljima maškara, na Facebook stranici Maškare Crikvenica i www.maskare.net. Na istoj web stranici se nalazi i popis ponude smještaja u vrijeme manifestacije Maškare 2019. u Crikvenici.

Također, zajedno s crikveničkim trgovcima, frizerima, kozmetičarima i ugostiteljima za sve vas smo pripremili blago koje skriva „Vesela maškarana škrinjica“ u obliku raznih popusta. Detalji o „Veseloj maškaranoj  škrinjici“ nalaze se na letku Maškare 2019. i web stranici www.maskare.net .

PR: Marijana Biondić, direktorica TZG Crikvenice