Ljeto u svim nijansama zelene

Izgleda kao da je ovaj krajolik stvoren za uživanje i opuštanje. Već dolaskom u dolinu osupnuti ste raskošću zelene boje. Baš u svim nijansama. Terme Dolenjske Toplice s okolicom nude nezaboravne užitke … za oči i tijelo, kao i za okusne pupoljke i dušu. 

One koji imaju u sebi pustolovnog duha, okolica Dolenjskih Toplica će oduševiti. Uzmite vremena za istraživanje.

U Žužemberku pogledajte dvorac i poznate sedrene pragove na smaragdno zelenoj Krki. U Soteski posjetite slikoviti Hudičev turn, u kojem su bivši dvorani priređivali grešne zabave. U Obrhu možete se diviti izvoru vode koji izlazi ispod stijena u čudesnim tirkiznim bojama, te kušati domaće likere i čokolade, koje nastaju prema tradicionalnim obiteljskim receptima.

Umjetnici u maženju osjetila

U Termama Dolenjske Toplice mogućnosti bezbrižnog odmora beskonačno su velike. Blagodatni termalnih izvora koji vraćaju zdravlje poznati su već 800 godina. Ambijenti hotela Vital i Kristal reproduciraju časnu povijest, hotel Balnea je suvremen, te ugodnim obiteljskim interijerom očarava estete i ljubitelje prirodnih materijala.

Dame ga vole

U Wellness centru Balnea čeka Vas pravi raj termalnih užitaka, masaža, sauna, kupelji i usluga uljepšavanja. Kupalište nije preveliko, ni premalo. Taman je toliko da nema pretjerane gužve, ni buke. Gostima su dostupni unutrašnji termalni bazen i dva vanjska, s vodenim i zračnim masažama, whirpoolima, gejzirima i vodenim slapovima.

Odmor …  po vašoj mjeri

Terme Dolenjske Toplice uistinu oduševljavaju. Odmor od nekoliko dana – sami, u dvoje, ili s prijateljima dat će Vam novu snagu i inspiraciju.

 

Pogledajte još naših ponuda na linku

PR: Terme Krka