U Beču predstavljen projekt 4 Seasons Croatia

Na HTI konferenciji u Beču koja se održavala od 3. do 5. ožujka, svečano je predstavljen jedinstveni projekt promocije hrvatskog turizma kroz sve četiri sezone – 4 Seasons Croatia

Da Hrvatska uzima jedan sasvim novi smjer u razvoju turizma potvrdila je nedavno, u Beču održana, šesta po redu HTI konferencija – konferencija industrije zdravstvenog turizma. HTI konferencija održala se u organizaciji Hrvatske gospodarske komore (HGK), hrvatske tvrtke Wellness Dalmacija i američkog MTA-a (Medical Tourism Associationa) te pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i Ministarstva zdravlja RH, HTZ-a i Turističkih zajednica Zagreba i Malog Lošinja. Radi se o najvećem europskom događanju posvećenom usponu tržišta zdravstvenog turizma u svijetu koji se po prvi puta održao van granica Hrvatske. Na Konferenciji se okupilo dvjestotinjak sudionika i predavača iz 40 zemalja, od SAD-a do Kine, iz svih sfera poslovanja koje se naslanjaju na industriju zdravstvenog turizma.

ses 1Tom je prigodom svečano predstavljen novi projekt 4 Seasons Croatia, posvećen promociji hrvatskog turizma kroz sva četiri godišnja doba, koji izdaje tvrtka Nativa media, inače izdavač već etabliranog lifestyle portala Naturala.hr. Riječ je o multimedijalnom projektu, pokrenutom potkraj prosinca 2015. godine, koji istovremeno kombinira suvremeni portal www.4seasonscroatia.com koji postoji na hrvatskom i engleskom jeziku, te magazine na stranim jezicima koji se izdaju za potrebe predstavljanja zdravstvenog turizma Hrvatske na različitim tržištima.4 Seasons, prvi broj na engleskom yx

Prva dva broja magazina na engleskom i ruskom jeziku pripremljena su pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore, a osim u printanom izdanju mogu se pronaći i u online izdanju na servisu ISSUU. Posebnost cijelog projekta, portala i magazina 4 Seasons Croatia su novinarski tekstovi s relevantnim informacijama, tekstovi vrhunskih stručnjaka s područja zdravstvenog i wellness turizma kao i reportaže i intervjui.

ses 3‘Neizmjerno mi je drago što je Hrvatska gospodarska komora, u tako kratkom vremenu, prepoznala potencijal projekta i našu želju da svijetu dostojno predstavimo ponudu hrvatskog turizma, kroz sve četiri sezone, s naglaskom na zdravstveni i wellness turizam. Zahvalila bih ovom prilikom i direktorici Sektora za turizam HGK Leili Krešić-Jurić koja je u svom uvodnom obraćanju sudionicima HTI konferencije predstavila projekt 4 Seasons Croatia’, izjavila je Andrea Šitum, direktorica tvrtke Nativa media i autorica projekta 4 Seasons Croatia.

‘Zadovoljstvo je vidjeti vrlo pozitivne reakcije stručnjaka za zdravstveni turizam iz cijeloga svijeta na 4 Seasons Croatia, što nam je dalo i dodatnu potvrdu da imamo projekt koji se može nositi s najnovijim trendovima u promociji zdravstvenog turizma’, nastavila je Andrea Šitum, dodavši kako joj se čini da zdravstveni turizam u cijelom svijetu uzima jedan novi smjer – riječ je o inzistiranju na izvrsnosti i vrhunskoj kvaliteti usluge.

‘Čini mi se da polako završava era jeftinih medicinskih radova bez pokrića i garancije jer se od svih sudionika, stručnjaka, agenata i facilitatora moglo čuti kako su certificiranje, kao i konkretnija krovna potpora države kroz zakone i rad na terenu, ipak najvažniji u razvoju zdravstvenog turizma za svaku zemlju, pa tako i za Hrvatsku’, naglasila je i dodala kako vjeruje da će projekt 4 Seasons Croatia, baš zato što i sam njeguje ideal kvalitete, dati i u budućnosti svoj doprinos u profiliranju Hrvatske kao top destinacije zdravstvenog turizma.

PR: Lollipop