Za jedinstven užitak u dobroj hrani i dobrom društvu

Prije nego se pojavio OFYR, praktički nije postojao uređaj za kuhanje na otvorenom koji se svojim dizajnom i funkcionalnošću uklapa se u svaki ambijent, od vrta obiteljske kuće do terase hotela, restorana i luksuzne vile.  Savršenom kombinacijom oblika, funkcije i inovativnog bezvremenskog dizajna, OFYR nudi alternativu bezgraničnom rasponu klasičnih roštilja i ploča za kuhanje koje se nude na tržištu.

OFYR je jedinstven uređaj za kuhanje i pripremu roštilja na otvorenom prostoru. Stvoren je da objedini druženje uz izvrsnu hranu u jedinstven užitak. Kad je vatra potpaljena ova skulptura se pretvara u zapanjujuću vatrenu zdjelu, zrači ugodnu toplinu i stvara centralno mjesto okupljanja i druženja.

OFYR otvara svijet novih mogućnosti za zdravo kuhanje na otvorenom. Sve vrste jela: od jaja, mesa i ribe, rakova i školjki do povrća i gljiva pripremaju se direktno na okrugloj ploči na kojoj možete i flambirati namirnice. Ploča se ne zagrijava preko 300°C tako da hrana neće zagoriti niti se lijepiti za ploču.

Dizajniran za privatnu i profesionalnu upotrebu, OFYR je dokazano odlično rješenje za cateringe, hotele i restorane, nudeći potpuno novi način zabave i donoseći dobru atmosferu na terase. Velika okrugla ploča omogućuje pripremu hrane za do 50 osoba na jednom OFYR-u promjera ploče 100cm. Dodajte tome činjenicu da je OFYR idealan uređaj i za show-cooking koji vole, koriste i preporučaju i vrhunski svjetski profesionalni kuhari i dobili ste element koji izvrsno predstavlja i stil života.

OFYR ne zahtjeva gotovo nikakvo čišćenje ni održavanje, te ga i jednostavnost korištenja i održavanja čine uistinu jedinstvenim. Još dok je ploča topla, samo špatulom postružete ostatke hrane, premažete ploču jestivim uljem i to je sve. OFYR se izrađuje od iznimno kvalitetnih materijala otpornih na sve vremenske uvjete i može stajati nezaštićen na otvorenom prostoru tijekom cijele godine.

Samo zapalite vatru i uživajte u dobroj hrani i dobrom društvu!

www.habycreative.com | t: +385 1 3778 503 | ofyr@habycreative.com

PR: OFYR adria

Fotografija: Laure melone i arhiv OFYR adria