Ako ste ovaj vikend u Puli, nemojte propustiti Summer Wine “Heritage” Festival

Ovaj vikend, 12. i 13. srpnja u Puli u Povijesnom i Pomorskom muzeju Istre, počinje prvi vinski festival u tom gradu – Summer Wine “Heritage” Festival. Ovo se veliko događanje najavljuje i iščekuje već nekoliko mjeseci, a evo nekoliko razloga zbog kojeg ga ne smijete propustiti.

Loreena Meda, poznato lice gastro scene, stoji iza organizacije događanja koje je zamišljeno kao festival koji će lokalnom stanovništvu i gostima pokazati svu vrijednost bogate gastro i vinske baštine Istre. Tako su na jednom mjestu okupili poznata imena gastronomske scene i izabrane vinari, koji će stvoriti vikend čistog uživanja.

Bogati program i vrhunski gosti

Tijekom dva dana, posjetitelji će moći isprobati čak 80 vrsta vina i nabaviti autohtone sorte po promotivnim cijenama. Za kulinarske će se izvedbe pobrinuti najpoznatiji domaći stručnjaci, Deniz Zembo i Ivan Pažanin te Robert Perić. Oni će udružiti snage kako bi priredili nezaboravnu dobrotvornu VIP večeru na krovu Kaštela “Stars Under the Stars”.

Podrška projektu RokOtok

Sav prihod od VIP večere ide za projekt Domagoja Jakopovića “Ribafisha” pod nazivom #RokOtok u kojem će u tri godine oplivati 50 hrvatskih otoka. Projekt je nastao u spomen na njegovog sina Roka, a želja mu je podići svijest o važnosti vremena koje roditelji provode sa svojom djecom.

Budite dio nečega što će postati tradicija u Puli

S ciljem da se u Puli stvori događanje koje će upotpuniti turističku ponudu, ovaj će vinski festival na najbolji način prezentirati bogatu vrijednost istarskog područja. Ako ste ovaj vikend u Puli ne propustite Summer Wine “Heritage” Festival, jer imate priliku biti dio nečega što će postati tradicija u Puli. Svoju ulaznicu možete nabaviti u sustavu Entrio a za sve dodatne informacije posjetite društvene mreže festivala.

Andrea Pančur