Darujemo 3 paketa tjestenine Pašta Mašta

U suradnji s tvrtkom Pašta Mašta darujemo 3 paketa s 5 različitih okusa tjestenina.

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu
U subjektu navedite: MDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog
Šaljite na mail: nagradni.izazov@gmail.com

Posjetite facebook stranicu Pašta Mašta i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 24. siječnja

Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena
25. siječnja

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: nagradni.izazov@gmail.com

Tjestenina Pašta Mašta je novi brend na hrvatskom tržištu tjestenina. Proizvodi se od početka 2015. godine u vlastitim pogonima u Dugom Selu kraj Zagreba.

Pašta Mašta-logoCilj je tvrtke Pašta Mašta postati prepoznatljiva kao proizvođač kvalitetne tjestenine kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu. Za sada proizvode tjesteninu sa svježim jajima, špinatom, bućom, čilijem i integralnu tjesteninu, a u planu su i razni drugi okusi.

Naziv Pašta Mašta sadržava sve ono što ova tjestenina jest i što može biti – kvalitetna, punovrijedna namirnica iz jezgre zrna pšenice i, uz to, raznolika po boji, obliku i teksturi, zahvaljujući prirodnim dodatcima sirovina kao i načinu izrade.

Tjestenina Pašta Mašta proizvodi se od kvalitetne domaće pšenične krupice uz dodatak svježih jaja ili špinata kao i od 100% integralnog brašna, dok su u planu i ostala brašna te prirodni dodatci. Ono što tjesteninu Pašta Mašta izdvaja od ostale ponude tjestenina na hrvatskom tržištu je način izrade i proces sušenja.

Izrađuje se na brončanim kalupima s dugim procesom sušenja (do 20 sati) pri nižim temperaturama (40 C). Bronca tjestenini daje mat boju i specifičnu poroznu teksturu koja bolje upija umake, dok se dužim procesom sušenja pri manjim temperaturama sačuvaju svi visokovrijednim sastojci. Stoga takva tjestenina ima bogat, puni okus i najbliža je ručno rađenoj tjestenini – onako kako su to radili naši stari.

Opširnije o tjesteninama Pašta Mašta na: www.pasta-masta.hr