DARUJEMO 3 poklon seta ‘Štrumpfovi 2’

U suradnji s Continental Filmom čitateljima darujemo po jedan poklon set s motivima iz filma ‘Štrumpfovi 2’ čija je hrvatska i svjetska premijera 1. kolovoza.

Biljeznica

 

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

 

U subjektu navedite: MDAR4
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

 

Šaljite na mail: nagradni.izazov@gmail.com

Posjetite našu facebook stranicu Časopis Menu i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 31 .srpnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 1. kolovoza
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: nagradni.izazov@gmail.com

BojicePoklon set sadrži:
1 magnet
2 seta bojica
1 bilježnicu
1 narukvicu
1 door hanger

Papa Štrumpf, Štrumpfeta, Licko, Mrgud i Trapavi kreću u novu kino avanturu skupa s novim likovima i uvijek zločestim Gargamelom!

Door HangerOd četvrtka 1. kolovoza animirani hit ‘Štrumpfovi 2’ kreće u pohod na svjetska, pa tako i domaća kina. Iz kino najave koju ovim putem prilažemo jasno je da se radi o novoj humorističnoj avanturi koja će biti prepuna dobre zabave, gegova, ali i nekih novih likova!

Animirani hit Štrumpfovi 2011. godine svojom je zaradom na kino blagajnama nadmašio i najoptimističnija očekivanja – u Hrvatskoj ga je pogledalo gotovo 135 tisuća gledatelja čime je postao najgledaniji film te godine u domaćim kinima, a film je u svijetu sveukupno zaradio više od 560 milijuna dolara!Magnet

U ovom nastavku akcijsko-animirane obiteljske hit komedije koji nam u kina dolazi od četvrtka, 1. kolovoza, zli čarobnjak Gargamel kreira dvoje zločestih likova nalik Štrumpfovima i daje im imena ‘Vragolani’ kako bi ostvario svoj novi zlobni plan. Ali nakon što otkrije da će mu u njegovoj nakani biti potreban pravi Štrumpf (i to nitko drugi nego Štrumpfeta koja jedina zna tajnu čaroliju kako Vragolane pretvoriti u prave Štrumpfove) Gargamel je otima i dovodi u Pariz gdje je već zadobio povjerenje milijuna ljudi kao najveći svjetski čarobnjak.  I tako dok Gargamel zajedno sa svoja dva zločesta kvazi-Štrumpfa i Štrumpfetom luduje po Parizu, Papa Štrumpf, Trapavi, Mrgud i Licko se moraju vratiti u naš svijet, udružiti se sa svojim prijateljima Patrickom i Grace Winslow te dati sve od sebe kako bi spasili Štrumpfetu!

Narukvica‘Štrumpfovi 2’ će u kina zaštrumpfnuti sinkronizirani na hrvatski jezik, a među onima koji su posudili svoje štrumpfastične glasove svakako moramo izdvojiti Mile Kekina, Božidara Smiljanića, Anu Kraljević, Renatu Sabljak, Svena Medvešeka, Roberta Ugrinu, Rakana Rushaidata, Ljubomira Zečevića, Dražena Bratulića, Dinka Vujevića, Mitju Smiljanića, Mirelu Videk, Alena Šalinovića, Aleksandra Cvjetkovića, Marka Movrea, Nikšu Pavelića i mnoge druge!

‘Štrumpfovi 2’ u domaća (i svjetska) kina dolaze u četvrtak, 1. kolovoza!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.