DARUJEMO 5 poklon paketa tunjevine Rio Mare

U suradnji s Rio Mare i agencijom Akter public čitateljima darujemo 5 poklon paketa koji sadrže:

– 2 konzerve (160 g) Rio Mare tunjevine u maslinovu ulju
– magnetni shoping notes za hladnjak
– knjižicu s receptima ‘Vodič kroz Rio Mare okuse’

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu
U subjektu navedite: MDAR3
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog
Šaljite na mail: nagradni.izazov@gmail.com

Posjetite našu facebook stranicu Časopis Menu i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 1. srpnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 2. srpnja
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: nagradni.izazov@gmail.comLogotip Rio mare (Kopiraj)

Rio Mare – Pravi okus Italije i lagani ljetni obrok

Iako je hrana ugodno iskustvo, ono nosi i određenu odgovornost. Ukratko, uživanje u dobroj hrani ide rukom pod ruku s težnjom za zdravom prehranom i održavanjem zdravlja. Nutricionisti danas savjetuju jedenje ribe barem dva puta tjedno kako bi prehrana koristila zdravlju i  da bi bila uravnotežena i zdrava. Naime, 100 g tunjevine u maslinovu ulju zadovoljit će približno 20% dnevnih potreba odrasle osobe za fosforom, koji kontrolira ravnotežu živčanog sustava, te zajedno s kalcijem pridonosi zdravlju kostiju i zubiju.

Rio Mare tuna u maslinovu ulju

Rio Mare tuna u maslinovu ulju najpopularnija je  i najomiljenija Rio Mare tuna hrvatskih potrošača. Razlog njezine popularnosti u samoj je tunjevini, budući da sadrži samo odabranu tunjevinu visoke kvalitete, ne sadrži konzervanse i umjetne arome i preporučljiva je kao potpuni obrok za cijelu obitelj. Rio Mare tuna bogata je vitaminima B12 i vitaminom PP koji  omogućuju pretvaranje hranjivih tvari u energiju. Meso Rio Mare tune najbogatiji je izvor bjelančevina, a omega-3 masne kiseline smanjuju rizik od debljine. Tunjevina u maslinovu ulju Rio Mare autentično je jelo bogato fosforom, bjelančevinama i nezasićenim masnim kiselinama (koje pomažu smanjiti razinu kolesterola).

Od mora do stola

Logotip Odgovorna kvaliteta (Kopiraj)Rio Mare pokrenuo je ove godine i projekt ‘Odgovorna kvaliteta’ koji predstavlja potpuni koncept kvalitete  te je odgovorno razvijen duž cjelokupne proizvodne linije od trenutka ulova ribe, pa sve do serviranja na stol. To znači da svaka Rio Mare konzerva tune ima svoju priču – od mora do stola i to putem najsuvremenijeg  web praćenje proizvoda. Unosom koda sa svake konzerve Rio Mare proizvoda online putem u roku od 48 sati mogu se dobiti sve informacije o porijeklu tune – informacija o vrsti plovila upotrebljenog za lov, područje i datum ulova, tehniku ulova, vrstu konzervirane tune i datum konzerviranja.

Provjerite: www.riomare.hr/odgovorna-kvaliteta/kvaliteta/sljedivost-proizvoda/sljedivost-konzervi-tune

Tunjevina u maslinovu ulju Rio Mare dostupna je u različitim pakiranjima: 80g, 120g, 160g, 2x80g, 3x80g, 4x80g, 3x120g
Više informacija na www.riomare.hr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.