Darujemo: 5 Samoborskih salama

U suradnji s tvrtkom IGOMAT darujemo 5 čitatelja s po 1 Samoborskom salamom.

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu U subjektu navedite: MDAR2 a u tekstu: vaše ime i adresa  vaš razlog.

Šaljite na mail: nagradni.izazov@gmail.com

Posjetite našu facebook stranicu Časopis Menu i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 9. prosinca

Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 10. prosinca 

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na:  nagradni.izazov@gmail.com  

Samoborska salama proizvedena je tradicionalnim načinom od najboljih dijelova svinjskog mesa, buta i karea s dodatkom prirodnih začina te naposljetku dimljena bukvom.

IGO-MAT poduzeće je osnovano 1994. godine s jednim zaposlenim i početkom rada u poslovnici u zagrebačkim Dugavama.Igomat_logo Danas, nakon 21 godine mogu se pohvaliti da posluju u osam vlastitih mesnica i u modernom pogonu iz kojeg mogu izvoziti proizvode u sve zemlje EU i u treće zemlje.  S nedavno dovršenom investicijom proširili su proizvodne kapacitete za tri puta. Primjerice, ako bi radili samo Samoborsku salamu, trenutno bi je mogli proizvesti 4000 komada tjedno ili oko 200.000 komada godišnje. Uz svježe meso tvrtka proizvodi pedesetak trajnih i polutrajnih proizvoda koji se osim kroz vlastitu maloprodaju distribuiraju i preko trgovačkih lanaca i još pedesetak kupaca na veliko. IGO-MAT_mesnica Jedni su od rijetkih u novijoj hrvatskoj povijesti koji su kreirali tri nova vlastita brenda koji su postali prepoznatljivi za njihovo poduzeće, a to su:

– Samoborska paleta – na čelu s ‘kraljicom’ Samoborskom salamom koja je županijska robna marka, samoborski suvenir i samoborska turistička marka, te češnjovke, kuhane šunke i niz drugih proizvoda.

– Crna paleta – salama od crne slavonske svinje, kobasica i suha mesa.

– Riđa paleta – salama od konjskog mesa, suha kobasica.

Jedan od planova u skoroj budućnosti je izgradnja Muzeja Samoborske salame ili Kuće salame koja će služiti za prezentaciji proizvoda.

Poklon kutije od 80,00 kn
info@igomat.hr
ili na:
01 3324-160

Igomat Samobor-poklon kutija