Darujemo bonove za Igre gladi u restoranu Bicko

U suradnji s restoranom Bicko iz Zagreba darujemo 2 čitatelja/ice s po 1 bonom za 2 osobe za gastronomsku manifestaciju ‘Igre gladi’.

Bonovi u vrijednosti 50 kuna (za svaku osobu) mogu se iskoristiti u nedjelju, 13. rujna (od 12 do 22 sata).

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: MDAR3
a u tekstu: vaše ime, adresa i telefon         vaš razlog

Šaljite na mail: nagradni.izazov@gmail.com

Lajkajte facebook stranicu Menu

Vaše mailove šaljite do 9. rujna

Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 10. rujna

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: nagradni.izazov@gmail.com

Najbolja roštiljada na kraju grada!

Povodom drugog rođendana restorana Bicko, vlasnici i prijatelji dosjetili su se organizirati najbolje natjecanje u roštilju 10 izvrsnih ekipa. Uz samo natjecanje u spravljanju jela s roštilja i zabavni program koji vodi popularni Davor Dretar Drele, goste očekuju zanimljive ‘Igre gladi’ i još poneko iznenađenje. Ulaz posjetiteljima je besplatan, a cijene već nadaleko poznatih specijaliteta restorana Bicko, u kojem bi baš svatko rado gricko, bit će izuzetno povoljne.

Očekuju se posjetitelji u velikom broju, na najboljoj roštiljadi uz red zabave, red glazbe i red roštilja, i uz mnoge poznate osobe iz javnoga života – u ekipama natjecatelja za roštiljem, ali i za stolom na kojemu će biti održane prve ‘Igre gladi’ u Hrvata i šire.

Rezervirajte subotu, 12. rujna (od 12 do 24 sata) i nedjelju 13. rujna (od 12 do 22 sata) za veliko natjecanje u roštilju i – igre na Bickov način.

www.bicko.hr

Restoran Bicko, Karlovačka cesta 24, Zagreb