DARUJEMO knjigu Alkemija srca

U suradnji s izdavačkom kućom VBZ, časopis i portal Menu daruje 3 primjerka knjige Michael Brown – ‘Alkemija srca’.

2-Alkemija srca-Michael BrownKratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: MDAR1
a u tekstu:

vaše ime i adresa                     vaš razlog

Šaljite na mail: nagradni.izazov@gmail.com

Posjetite facebook stranicu Časopis Menu i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 18. svibnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 19. svibnja
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: nagradni.izazov@gmail.com

Uzrok svega što se događa u našem životu nije izvan nas ili u postupcima drugih, nego u svakome od nas.

Tijekom našeg djetinjstva roditelji ili staratelji utiskuju u nas svoje emocionalno stanje koje prekriva bit onoga što jesmo, tako da učimo ponašati se poput njih, umjesto da sazrijevamo kako bismo postali mi sami. I upravo to može ispraviti naše srce. Ono je naš most prema vibracijskoj dimenziji stvarnosti koju doživljavamo kao svijest.

‘Alkemija srca’ omogućava nam da osjetimo život – da budemo prisutni u svakom trenutku, potpuno budni i uistinu iskusimo stvarnost. Pruža nam priliku da aktivno, odgovorno i kreativno sudjelujemo u vlastitom životu, a ne da živimo kao žrtve kojima se život ‘jednostavno događa’.

Južnoafrikanac Michael Brown živio je, kako sam kaže, ‘blaženo nesvjesnim životom’, radeći kao glazbeni novinar, televizijski scenarist, kolumnist i urednik u časopisu, a onda je 1987. godine obolio od Hortonova sindroma, bolnog neurološkog stanja. Nakon mučnih pokušaja službene medicine i alternativnih terapija, Michael se upustio u odiseju koja ga je dovela do svjesnosti sadašnjeg trenutka – povišene svijesti koja teče paralelno s našim uobičajenim svjetovnim iskustvom.Kako je postajao sve svjesniji, Michaelova se bolest povukla. To ga je navelo da zacrta metodički put u svjesnost sadašnjeg trenutka, koji se zove Proces prisutnosti.

Knjiga ‘Proces prisutnosti’ omogućila je svima da rade na tom procesu. Sada s ‘Alkemijom srca’, Brown ide korak dalje, olakšavajući nam postizanje svjesnosti sadašnjeg trenutka kroz emocionalnu integraciju.