Darujemo knjigu ‘Joga liječi’

U suradnji s izdavačkom kućom VBZ, časopis i portal Menu daruje 3 primjerka knjige Tare Stiles – ‘Joga liječi’.

Joga liječi-VBZKratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: MDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: nagradni.izazov@gmail.com

Posjetite facebook stranicu Časopis Menu i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 8. lipnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 9. lipnja
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: nagradni.izazov@gmail.com

Onima koji tragaju za načinom kako se zauvijek riješiti tjeskobe ili zdravstvenih tegoba te kako postići dublji osjećaj povezanosti tijela i uma joga pruža stvarne i trajne dobrobiti ako se vježba redovito. Ta drevna disciplina povezuje um i tijelo kroz niz položaja, vježbi disanja i meditaciju.

Majstorica joge Tara Stiles u ovoj nam knjizi, utemeljenoj na znanstvenim činjenicama no napisanoj jednostavnim i zabavnim stilom, pokazuje kako vježbajući jogu na sasvim nov način možemo ublažiti ili izliječiti specifične bolesti i tegobe: od depresije i tjeskobe, preko artritisa i fibromijalgije do starih sportskih ozljeda i bolova u leđima, alergija, PMS-a, pa čak i ovisnosti. Prakticirajući jogu odmah ćemo osjetiti njezine ljekovite učinke i, što je najvažnije, u svom ćemo se tijelu osjećati dobro, bit ćemo sretniji, smireniji i zdraviji.

The New York Times prozvao je Taru Stiles ‘jogi buntovnicom’ jer svojim zdravim i jednostavnim pristupom jogi, meditaciji, tjelovježbi, prehrani i svakodnevnoj dobrobiti nadahnjuje mnoge ljude u cijelom svijetu i pomaže im da otkriju vlastitu intuiciju i svjesnost.

Tara Stiles osnivačica je i vlasnica newyorškog studija za jogu ‘Strala Yoga’, koji je poznat po svom prirodnom, otvorenom i izravnom pristupu jogi i zdravom životu. U njezin studio, među ostalim, dolaze i mnoge poznate osobe, a jedna od njih je i Deepak Chopra. Tara i Deepak surađivali su na zajedničkom projektu Authentic Yoga te snimili seriju DVD-a Yoga Transformation. S poznatom glumicom Jane Fondom radi na njezinu glasovitom projektu Workout.

Osim knjige ‘Joga liječi’ Tara Stiles objavila je i bestseler ‘Slim Calm Sexy Yoga’ (‘Mršavi, smireni i seksi s jogom’). Autorica živi i radi u New Yorku.

‘Jedna od stvari zbog kojih volim Taru Stiles njezina je sposobnost da jogu približi ljudima koji zaziru od nje ili koji misle da je joga previše ezoterična.’
Jane Fonda, filmska glumica

‘Nakon brojnih karizmatičnih joga-stručnjaka koji tutkaju lijekove i transformacije, nekonvencionalni i osobni pristup Tare Stiles pravo je osvježenje.’
Publishers Weekly