DARUJEMO knjigu ‘Kako postati uspješan lider’

Kako postati uspješan liderU suradnji s izdavačkom kućom VBZ, čitateljima darujemo 3 primjerka knjige Dalea Carnegieja – ‘Kako postati uspješan lider’

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

 

U subjektu navedite: MDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

 

Šaljite na mail: nagradni.izazov@gmail.com

Posjetite našu facebook stranicu Časopis Menu i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 6 . listopada
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 7 . listopada
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: nagradni.izazov@gmail.com

Otkrijte tajne uspješnih poslovnih ljudi
Koje su osobine uspješnog lidera?
Kako zaposliti najbolje ljude?
Kako motivirati svoje zaposlenike?
U ovoj knjizi preispitujemo naučeno o liderima, njihovim vještinama i ulozi u suvremenom svijetu. Jesu li uspješni menadžeri više posvećeni ispunjavanju zacrtanih ciljeva ili vođenju ljudi koje nadziru? Kako možemo prepoznati i iskoristiti prednosti našeg stila vođenja da bismo bili najbolji što možemo biti i postigli najbolje rezultate za nas i našu tvrtku?

Učinkoviti menadžeri znaju kako za postizanje poslovnih ciljeva moraju biti istinski lideri koji vode, motiviraju, obučavaju i brinu o svojim suradnicima. Svi koji teže uspjehu u poslu trebali bi se koncentrirati na uspostavu ravnoteže u raspodjeli vještina među vodstvom i menadžmentom.

Način na koji vidimo druge i naše pretpostavke o drugim ljudima i svijetu oko nas oblikuju našu stvarnost i okruženje u kojemu radimo.

Dale Carnegie (1888-1955) bio je jedan od najprodavanijih pisaca dvadesetog stoljeća i pionir onoga što danas nazivamo pokretom ljudskih potencijala. Njegova učenja i knjige pomogli su ljudima širom svijeta u nastojanju da postanu samopouzdani, utjecajni i uspješni pojedinci, kako u poslovnom svijetu tako i u privatnom životu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.