Darujemo knjigu: Rhonda Byrne – Heroj

U suradnji s izdavačkom kućom VBZ, portal Menu daruje 3 primjerka knjige Rhonde Byrne ‘Heroj’.

HerojKratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: MDAR1
a u tekstu: vaše ime, adresa i telefon         vaš razlog

Šaljite na mail: nagradni.izazov@gmail.com

Posjetite facebook stranicu Časopis Menu i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 28. prosinca
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 29. prosinca
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: nagradni.izazov@gmail.com

Ovo je priča o tome zašto ste ovdje, na planetu Zemlji.

Na neki ste način osobiti. Rodili ste se da biste postali netko i bavili se nečim čime ćete se potpuno razlikovati od svih ostalih sedam milijuna ljudi. Postoji život kojim biste trebali živjeti i putovanje na koje biste se trebali otputiti. Ova knjiga govori o tom putovanju. Dvanaest najuspješnijih suvremenika ispričat će vam svoje naizgled nevjerojatne priče i pokazati vam da ste se rodili sa svime što vam je potrebno kako biste ostvarili svoj najsjajniji san te da ćete time ispuniti svoju misiju i doslovce promijeniti svijet. Nekoć je živio heroj.

Rhonda Byrne (1951., Melbourne) australska je TV scenaristica i producentica. Najpoznatija je po svom megapopularnom svjetskom bestseleru ‘Tajna’ (i istoimenom filmu koji mu je prethodio), prodanome u više od 25 milijuna primjeraka i prevedenom na 50 jezika te njezinu nastavku ‘Moć’ (2010.), knjizi prevedenoj na 43 jezika i prodanoj također u milijunskoj nakladi. ‘Tajna’ je bila više od 190 tjedana na ljestvici bestselera The New York Timesa. Autorica je i knjige ‘Magija’ (2012.), koja je također bila The New York Timesov bestseler.
Godine 2007. časopis Time proglasio je Rhondu Byrne jednom od 100 najutjecajnijih osoba u svijetu. Planetarni uspjeh postigla je nakon nastupa u poznatom Oprahinu showu. Rhondina je filozofija da ako vjerujemo u svoje želje i snove onda ćemo ih i ostvariti. Rhonda Byrne trenutačno živi u kalifornijskom gradu Montecitu.