DARUJEMO knjigu ‘Voljeti to što jest’

U suradnji s izdavačkom kućom VBZ, čitateljima darujemo 3 primjerka knjige Byron Katie i Stephen Mitchell – ‘Voljeti to što jest’

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

VBZ-Voljeti to što jestU subjektu navedite: MDAR1
a u tekstu:

vaše ime i adresa                     vaš razlog

Šaljite na mail: nagradni.izazov@gmail.com

Posjetite našu facebook stranicu Časopis Menu i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 8. prosinca
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 9. prosinca
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: nagradni.izazov@gmail.com

‘Rad Byron Katie pravi je blagoslov za naš planet. Korijenski je uzrok patnje poistovjećivanje s mislima, odnosno s ’pričama’ koje nam neprestano ispunjavaju misli. Rad poput oštrog mača rasijeca taj privid i omogućuje vam da sami spoznate bezvremenu suštinu vlastita bića. Tada iz vas izviru radost, mir i ljubav, vaše prirodno stanje. Knjiga Volite to što jest daje vam ključ. Samo ga trebate iskoristiti.
Eckhart Tolle,
autor knjiga ‘Moć sadašnjeg trenutka’ i ‘Nova zemlja’

Kao grom iz vedra neba, kao svjež povjetarac na tržištu preplavljenom savjetima o tome što trebate misliti i u što vjerovati, pojavljuje se Byron Katie i njezin ‘Rad’.
Proces ‘Rada’ sastoji se od četiri pitanja koja vam, kad ih primijenite na konkretan problem, omogućuju da ono što vas muči sagledate u posve drukčijem svjetlu. Evo što kaže sama autorica: ‘Našu patnju ne uzrokuje problem, nego razmišljanje o njemu.’ U suprotnosti s uobičajenim vjerovanjem, pokušaj da otpustite bolnu misao nikada ne pomaže, ali kad jednom prođete kroz ‘Rad’, misao vas sama napušta. U tome trenutku uistinu možemo voljeti to što jest, upravo takvo kakvo jest.

Korak po korak, kroz jasne i rječite primjere, ‘Voljeti to što jest’ pokazat će vam kako se i sami možete koristiti tim revolucionarnim procesom. Uvjerit ćete se da ljudi s Byron Katie Rad primjenjuju na širok opseg ljudskih problema, na svoje odnose, posao, na najdublje tjeskobe i strahove. Kad prođu kroz proces, izranja osjećaj trajnog mira, pojavljuje se jasnoća i energija za djelovanje, čak i u situacijama koje su se prethodno činile nerješivima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.