DARUJEMO knjigu za plažu ‘Gabrielov pakao’

U suradnji s izdavačkom kućom VBZ čitateljima darujemo 3 primjerka knjige Sylvain Reynard – ‘ Gabrielov pakao’.

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: MDAR4
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: nagradni.izazov@gmail.com

Posjetite našu facebook stranicu Časopis Menu i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 25 . kolovoza
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 26. kolovoza
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: nagradni.izazov@gmail.com

Gabrielov pakao2 (Kopiraj)Gabriel Emerson profesor je na Sveučilištu u Torontu i svjetski poznat stručnjak za Dantea. Markantan i tajanstven, danju je posvećen akademskoj karijeri, a noćima se prepušta nesputanim užicima. Na prvi pogled Gabriel ima sve što se može poželjeti, ali razdire ga mračna prošlost i uvjerenje da za njega nema iskupljenja zbog grijeha koje je počinio…

Gabrielov spas iz vlastita pakla nagovijestit će dolazak plahe studentice poslijediplomskog studija Julije Mitchell, koja nije ni slutila da će na studiju susresti muškarca kojeg je upoznala u gimnazijskim danima i nikad ga nije zaboravila.

Gabriel i Julia neće moći dugo izbjegavati uzajamnu privlačnost i ulaze u vezu kojom on ugrožava svoju karijeru. Može li Julia biti Gabrielovo okajanje, njegova Beatrice?

‘Gabrielov pakao’, intrigantna i strastvena priča o zabranjenoj ljubavi, prvi je dio trilogije koja je nastala na blogu kao fanfikcija ‘Sumrak sage’, i to prije erotske trilogije ‘Pedeset nijansi’. Roman je munjevito osvojio i očarao publiku, a autor ga je objavio pod pseudonimom i sve što se zna o njemu jest da živi u Kanadi te voli i proučava renesansnu umjetnost. Autorica ‘Pedeset nijansi’ u svojoj knjizi napisala mu je i posvetu: ‘SR, hvala ti za korisne savjete od početka i što si bio prvi.’

Trilogija o Gabrielu, inspirirana Danteovim djelom i njegovim odnosom s Beatrice Portinari, baš  poput ‘Pedeset nijansi’ uspjela je postati svjetska senzacija, o njoj se raspravlja na blogovima u cijelom svijetu, a čitatelji obilaze Toronto i Firenzu putovima njezinih glavnih junaka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.