Darujemo knjigu: Život bez šećera

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik knjiga darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Brooke Apert i Patricije Farris Život bez šećera‘.

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: MDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: nagradni.izazov@gmail.com

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 24. ožujka
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 25. ožujka

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: nagradni.izazov@gmail.com

Šećer, pogubna bijela tvar koja u pogledu izazivanja ovisnosti nadmašuje kokain, postala je žarište pozornosti zdravstvenih stručnjaka širom svijeta.

Svi znamo da prehrana bogata šećerom može prouzročiti pretilost, srčanu bolest, rak i dijabetes, a povezana je i s drugim ozbiljnim zdravstvenim stanjima kao što su slab razvoj mozga u djece ili čak Alzheimerova bolest. Od žlica šećera koji sipamo u čaj i kavu do najviših razina fruktoze skrivenih u pakiranoj hrani i pićima, suvišan šećer čini nas ne samo pretilima i bolesnima nego i uzrokuje prijevremeno starenje naše kože. Nutricionistica Brooke Alpert i dermatologinja dr. Patricia Farris u knjizi ‘Život bez šećera’ predstavile su revolucionaran program koji neće samo ograničiti suvišan šećer u krvi i stanjiti vaš struk, nego će i zaustaviti vašu žudnju za šećerom, pomoći vam pomladiti kožu i postići dobro zdravlje. Tajna?

* Trodnevna apstinencija od šećera s ciljem uklanjanja šećera iz organizma i trodnevno obnavljanje kože na putu prema dobrom izgledu i stanju u kojem ćete se osjećati sjajno.
* Plan prehrane za četiri tjedna, slasni recepti i prijedlozi jelovnika koji će vam pomoći izgubiti neželjene kilograme i sačuvati vitkost.
* Režim njege kože za četiri tjedna, kako biste se suprotstavili procesu starenja i održali kožu mladenačkom.

Ovaj jednostavni kombinirani pristup nastojanju da izgledate i osjećate se najbolje prepun je neprocjenjivo vrijednih savjeta. Što je najvažnije, oslobodit će vas ovisnosti o šećeru jednom zauvijek.


Mozaik knjiga d.o.o.
Karlovačka cesta 24 A, 10020 Zagreb, Croatia
www.mozaik-knjiga.hr
Naslove možete direktno naručiti na:
info@mozaik-knjiga.hr ili na broj: 0800 10 11