Darujemo Nedjeljni brunch u hotelu Esplanade

U suradnji s hotelom Esplanade, darujemo 1 vaučer za 2 osobe za Nedjeljni brunch (ponuda jela bez pića) u njihovu restoranu Zinfandel’s, gdje u otmjenom ambijentu možete uživati u kreativnim okusima chefa Ane Grgić.

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: MDAR1
a u tekstu: vaše ime, adresa i telefon         vaš razlog

Šaljite na mail: nagradni.izazov@gmail.com

Posjetite našu facebook stranicu Časopis Menu i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 10. travnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena
11. travnja

Nagrada je iskoristiva isključivo uz prethodnu rezervaciju (na taj način se i ostvaruje).
Nagrada nije prenosiva na drugu osobu.
Nagrada je iskoristiva do 1. lipnja 2016.

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: nagradni.izazov@gmail.com

Zinfandel's bife stolAko ste u potrazi za jedinstvenim ozračjem, besprijekornom, ali opuštenom uslugom i primamljivim inovativnim okusima koji će vas oduševiti, predlažemo vam da posjetite restoran Zinfandel’s. Profinjena elegancija interijera te kuhinja koja kombinira svježe domaće namirnice i okuse iz cijeloga svijeta jamstvo su vrhunskog gastronomskog užitka.

Maštovit i izvanredno neobičan jelovnik pod stručnim vodstvom iskusnog chefa, Ane Grgić i njezina tima, pružit će vam kombinaciju dosjetljivih interpretacija hrvatske tradicionalne kuhinje s osvježavajućom dozom humora i pozitivne energije. Pomno odabrani a la carte jelovnik koji mijenja svoju ponudu u skladu sa sezonom, uz nevjerojatne okuse, svakodnevno nudi i poznate klasike poput Esplanade štrukli te vrhunskog tatarskog bifteka i cezar salate koje će spretno osoblje rado pripremiti pred vašim stolom. Zinfandel’s je predvodnik svjetskih trendova, pa će vas zasigurno oduševiti besplatan pristup superbrzom internetu, kao i atraktivna mogućnost listanja jelovnika na iPad uređajima s vjernim fotografijama jela. Imate li poseban režim prehrane, na jelovniku ćete lako pronaći ono što odgovara vašim prehrambenim navikama, jer posebno su obilježena jela koja ne sadrže gluten, ona primjerena vegetarijanskoj prehrani te jela pripremana prema halal standardima. Zaokružite svoju gastronomsku priču pravilnim odabirom vina. Zinfandel’s nudi impresivnu listu brojnih buteljiranih vina i šampanjaca, kao i onih na čaše. S povjerenjem se obratite šarmantnom Ivanu Šneleru, prvom hrvatskom sommelieru, koji će uz poneku anegdotu savršeno upotpuniti odabranu gozbu delicija plemenitim okusima vrhunskih vinograda iz Hrvatske i svijeta. Slastice su pak priča za sebe, stoga nemojte propustiti kušati neke od primamljivih slatkih kreacija vrsnih Esplanadinih slastičara.

Esplanade Zagreb Hotel - Zinfandel's Restaurant detailU toplim mjesecima preporučamo vam da rezervirate svoj stol na legendarnoj Oleander terasi koja uz očaravajući pogled nudi potpuno opuštanje u zelenoj oazi u samom srcu Zagreba.

Osim à la carte ponude i tematskih gala večera, Zinfandel’s nudi ponešto za svakoga, zato već idući vikend isprobajte šik Nedjeljni brunch – povedite obitelj i prepustite se selekciji neodoljivih delicija. Prije odlaska na sunčanu subotnju špicu, počastite se raskošnim doručkom u Zinfandel’su, koji uz pjenušac nudi i neodoljivu à la carte ponudu slasnih jela za idealan početak dana. Poslovni sastanak pretvorite u gurmanski užitak uz prigodan Poslovni ručak.

Organizirajte proslavu rođendana, obljetnice i vjenčanje, ili jednostavno dopustite višestruko nagrađivanom talentiranom kulinarskom timu da vam priredi nezaboravno iskustvo objedovanja – svaki dan.

Gala večer vinara

Cijenite li vrhunska vina, rezervirajte svoj stol na jedinstvenoj Vinarskoj gala večeri koja će se održati u četvrtak, 21. travnja i prepustite se uživanju u finim sljedovima i pomno odabranoj selekciji istarskih vina Kozlović. Raskošna gala
večer započinje dobrodošlicom u lounge baru hotela Esplanade te se nastavlja gozbom maštovitih  delicija uz druženje s vinarom.

Zinfandel’s restoran
Mihanovićeva 1, 10000 Zagreb
T. +385 (01) 45 666 44
zinfandels@esplanade.hr
www.zinfandels.hr