Darujemo poklon paket: UHU Renature ljepilo u stiku

Časopis i portal Menu daruje 3 poklon paketa UHU Renature ljepilo u stiku.

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

UHU stic ReNatureU subjektu navedite: MDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: nagradni.izazov@gmail.com

Posjetite facebook stranicu Časopis Menu i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 21. rujna
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 22. rujna
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: nagradni.izazov@gmail.com

UHU zelena inicijativa za novu školsku godinu

Prvo ljepilo u stiku s ambalažom koju čini 58% biljnog materijala

Klimatske promjene, staklenički plinovi, emisije CO2 plinova dio su stvarnosti koja nam šalje  glasnu i ozbiljnu poruku – hitno se pokreni – učini nešto za svoj planet! Na tragu globalne inicijative za očuvanje okoliša UHU pokreće zelenu inicijativu za novu školsku godinu i poručuje – ako želiš da svijet bude bolje mjesto za život, mijenjaj sebe danas!

Svaka promjena kreće od pojedinca – čovjeka u ogledalu. Čak i maleni doprinos svakog od nas ima veliki utjecaj na okoliš, jer Zemlja je svačija odgovornost.

Kako UHU sudjeluje u očuvanju okoliša

Gospodarenje otpadom i recikliranje, štednja energije i povećanje ekološke osviještenosti, dio su zelenog poslovanja kojeg već duže vrijeme prati i UHU. U sklopu inicijative za održivi svijet, UHU daje svoj doprinos u zaštiti okoliša i smanjenju potrošnje resursa.

S obzirom da se većina plastike i dalje proizvodi iz sirove nafte, resursa koji je već dugo vremena oskudan, UHU je pronašao novi, obnovljiv prirodni resurs  kojeg je upotrijebio u proizvodnji UHU Renature ljepila u sticku.

U skladu s time, za ‘zeleni’ početak nove školske godine UHU predstavlja UHU Renature ljepilo u stiku – prvo ljepilo u stiku s ambalažom koju čini 58% biljnog materijala.
Bioplastična ambalaža većim je dijelom izvedena od uzgojene šećerne trske koja je obnovljiva te je kao takva ekološka alternativa konvencionalnoj plastici. UHU Renature ljepilo u sticku na taj način dokazano smanjuje potrošnju emisije CO2 za 46%, dok se potrošnja fosilnih sirovina smanjuje za 48%.

Pakiranje UHU Renature ljepila u stiku je 100% reciklirajuće, nema PVC-a, a čak 70% ljepila čine prirodni materijali i ne sadrži otapala.

UHU Renature ljepilo u stiku Renature ima minimalan utjecaj na okoliš, ali jednaku snagu lijepljenja kao standardni UHU stik. Razlog tome je, između ostalog, jedinstveni čep s navojem koji sprječava sušenje i osigurava dugotrajnost samog ljepila.

Proizvod je pouzdan i siguran, te se lako ispire hladnom vodom, a pakiranje je inovativno i u potpunosti reciklirajuće.

UHU Renature ljepilo u stiku – Pakiranje: 21 g
Preporučena maloprodajna cijena: 15,99 kn

***

Poklon paket sadži:
– UHU stik
– ravnalo
– drvene bojice
– vrećicu za torbu
– baterijsku svjetiljku