Darujemo ulaznice za Whisky sajam ZG016

U suradnji s Mozaik grupom, darujemo 2 čitatelja/ica s po 2 ulaznice za Whisky sajam ZG016, koji će se održati 26. i 27. veljače u Hypo Event Centru u Zagrebu.

(1×2 ulaznice za 26.2. i 1×2 ulaznice za 27.2.)

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu
U subjektu navedite: MDAR3
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog         broj telefona         datum
Šaljite na mail: nagradni.izazov@gmail.com

Posjetite našu facebook stranicu Časopis Menu i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 17. veljače
Imena dobitnika bit će objavljena 18. veljače
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: nagradni.izazov@gmail.com

Dnevne ulaznice trenutačno su dostupne po cijeni od 50 kuna u što je uključena i posebna Glencairn whisky čaša. Nakon 19. veljače, cijena dnevne ulaznice iznosit će 70 kuna. Ulaznice se mogu kupiti online upitom na: info@mozaik-grupa.hr , a ponuda stiže povratno na e-mail.
Logo
Program sajma i radionice

Ako ste lani posjetili sajam, imali ste priliku upoznati i isprobati više od 30 whisky brandova. Škotske boje branili su Johnnie Walker, Bell’s, Grant’s, The Balvenie, Ardbeg, Glenmorangie, Ballantine’s, Chivas Regal… Drugu domovinu whiskeya, Irsku, predstavili su, između ostalih, Bushmills, Jameson i Tullamore Dew. Nije se zaboravilo niti na američke whiskyje i burbone pa ste mogli uživati, na primjer, u Jack Daniel’su ili Wild Turkeyju.

Popis ovogodišnjih izlagača i brandova uskoro će se moći pronaći na webu i na facebook stranici, a organizatori nastoje da bude još raznovrsniji i bogatiji nego na prvom izdanju sajma. Na webu i facebooku moći će se pronaći i informacije o programu te o sadržaju i terminima radionica. Radionice su namijenjene svima koji žele naučiti više o whiskyju, a ulaznice se kupuju zasebno. Broj polaznika je ograničen.

VIP ulaznice

Za one koji žele doživjeti nezaboravno iskustvo, na raspolaganju su i VIP ulaznice, koje mogu biti i izvrstan poklon za prijatelja ili poslovnog suradnika koji je zaljubljenik u whisky. Cijena VIP ulaznice je 389 kuna. Poseban VIP doživljaj traje 90 minuta, a uključuje mjesto za VIP stolom, Glencairn whisky čašu te degustaciju tri pomno odabrana ekskluzivna whisky branda. Uz svaki whisky stiže i poseban whisky meni koji dodatno naglašava posebnost okusa branda, a kroz priču o whiskyju sudionike će provesti whisky stručnjak od kojeg će dobiti savjete i preporuke što još isprobati na sajmu. Moguće je rezervirati jedan od sljedećih termina: u petak, 26.2. (18.00-19.30), u subotu, 27.2. (19.00-20.30) ili (20.30 do 22.00). Rezervacije na: mirjana.rajcic@eventa01.com . Požurite jer je broj VIP ulaznica ograničen!

Sláinte! Vidimo se na Whisky sajmu ZG016!