PROIZVEDENO JE MILIJUN VOZILA CITROËN C3 TREĆE GENERACIJE

  • Treća generacija vozila C3 prešla je prag od milijun proizvedenih primjeraka računajući od njegova puštanja u prodaju krajem 2016. godine.
  • Budući da je od 2002. proizveden u više od 4,5 milijuna primjeraka, C3 na taj način potvrđuje svoju moć privlačenja kupaca i svoj status najprodavanijeg modela marke na svijetu.
  • Njegov komercijalni uspjeh dokazuje i to što je među tri najprodavanija modela u svom segmentu u 2020. godini na velikim tržištima kao što su Francuska, Španjolska, Italija, Belgija, Portugal, Danska, Slovačka i Bugarska.
  • C3 ističe se modernim i upečatljivim dizajnom te iznimno visokom razinom udobnosti. Ti su elementi dodatno naglašeni 2020. godine uvođenjem sjedala Advanced Comfort i redizajnom prednjeg dijela kojim se ističe njegov snažan karakter, kao i uvođenjem većeg broja opcija za personalizaciju. Uz gotovo 97 mogućih kombinacija uređenja vanjskog izgleda svaki kupac može osmisliti C3 u skladu sa svojim željama što će ga učiniti jedinstvenim i drukčijim od 999 999 ostalih primjeraka.

MILIJUN PRIMJERAKA VOZILA C3:USPJEH MODELA ČIJE SU KVALITETE 2020. DODATNO ISTAKNUTE

Treća generacija vozila Citroën C3 dosegla je brojku od milijun primjeraka proizvedenih u slovačkoj tvornici u Trnavi. Nakon što je pušten u prodaju u studenom 2016., C3 je dao novi zamah marki uz novi stilski identitet koji je prisutan na trenutačnim modelima u gami te uz ispunjenje obećanja danog u pogledu udobnosti, što predstavlja istinski potpis marke CITROËN. Kupcima se nudi vozilo snažnog karaktera koje je okrunjeno uspjehom jer je C3 u 2020. godini bio među 7 najboljih vozila na svom tržištu u Europi. Također se svrstava u tri najprodavanija modela u svom segmentu na velikim tržištima kao što su Francuska, Španjolska, Italija, Belgija, Portugal, Danska, Slovačka i Bugarska.

Komercijalnim uspjehom potvrdio je svoj status najprodavanijeg modela Marke. Treća generacija modela Citroën C3 svestrani je gradski automobil u koji će se kupci zaljubiti na prvi pogled i koji ima brojne prednosti. Kako bi se nastavila ova uspješna priča, Citroën je 2020. na tom modelu uveo neke inovacije i dodatno istaknuo upravo ono što ga čini jedinstvenim i privlačnim: samouvjeren stav istaknut je novim vizualnim identitetom prednjeg dijela vozila, ponuđeno je više mogućnosti personalizacije, udobnost je podignuta na vrlo visoku razinu te je uvedena brojna moderna oprema koja olakšava svakodnevnu vožnju. 

RAZNOLIKOST:MILIJUN RAZLIČITIH VERZIJA VOZILA C3 ZAHVALJUJUĆI OPCIJAMA PERSONALIZACIJE

C3 je vozilo koje ćete vrlo lako prepoznati po njegovu jedinstvenom stavu, posebnom vizualnom potpisu te uistinu neobičnom obliku na vrlo stereotipnom tržištu. Radi se o limuzini modernog izgleda koji ulijeva sigurnost i koja ne nalikuje nijednom drugom vozilu u svom segmentu te se ističe vrlo živopisnom osobnošću.

Kada je pušten u prodaju 2016. godine, C3 bio je prvi model koji je svojim kupcima ponudio tako sveobuhvatnu i usklađenu ponudu personalizacije u samom središtu tržišta. To će postati razlikovni element koji će utvrditi položaj marke Citroën u odnosu na ostala vozila iz game .U 2020. novi C3 proširio je mogućnosti personalizacije na gotovo 97 kombinacija vanjskog izgleda kako bi kupci mogli dobiti vozilo koje im najbolje odgovara.

Personalizacija omogućuje svakom kupcu da u potpunosti istakne svoju osobnost i svoj stil uz opcije koje se protežu u rasponu od najdiskretnijeg do najmodernijeg vanjskog izgleda. To je i prilika da klasična boja vozila dobije dodatnu energiju odabirom krova u kontrastnoj boji i/ili obojenim elementima. Svaki kupac može osmisliti C3 u skladu sa svojim željama koji će stoga biti jedinstven i neće biti nalik na ostalih 999 999 primjeraka.

Citroën