Ledo Povrće s maslacem

Ledo mješavina Povrće s maslacem idealan je obrok koji nije potrebno odmrzavati prije kuhanja, a zahvaljujući tehnologiji brzog smrzavanja u njoj su očuvane hranjive vrijednosti sastojaka.

Mješavinu povrća čini pažljivo odmjeren omjer graška, mrkve, cvjetače i kukuruza šećerca, obogaćen maslacem i probranim začinima. Stoga je Ledovo Povrće s maslacem dobar izbor želite li samostalan povrtni obrok ili pak u kombinacijama mesnim jelima ili ribom.

Osim što se savršeno nadopunjuje s čitavim nizom jela ‘za sva godišnja doba’ i zadovoljava raznolike prehrambene afinitete, Ledovo Povrće s maslacem ubrzava i pojednostavljuje pripremu hrane. Idealan je odabir za zaposlene mame koje uvijek traže načina da na tanjurima namilijih budu šarene, raznolike i prije svega zdrave namirnice. No, i svi oni koji vješto spravljanju najnovije kulinarske kreacije kojima oduševljavanju svoje ukućane i goste, povrće s maslacem odlično će poslužiti za pripremu rižota i tjestenina te kao prilog mesnim jelima.

Povrće s maslacem nije potrebno odmrzavati prije kuhanja. Za samo kuhanje izdvojite manje od deset minuta,  nakon čega dobivate raznolik i hranjiv obrok, pogodan za glavno jelo ili kao prilog. Brzo smrznuto svježe povrće zadržava sve svoje nutritivne vrijednosti, što je pravilo i kod ostalih Ledovih smrznutih proizvoda.

P. R.