NAJBOLJA HRVATSKA SLASTIČARKA MIRJANA ŠPOLJAR I POP ZVIJEZDA SANJA DOLEŽAL PRIREDILE VRHUNSKI GASTRO SHOW

Odličan nastup u svečanom adventskom ruhu uređenog i okićenog City Centra one West, pokazale su nam najbolja hrvatska slastičarka Mirjana Špoljar i posebna gošća, jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica i svestrana voditeljica, Sanja Doležal iz legendarnih Novih fosila! Pop-ikona koju obožavaju sve generacije, od najmlađih pa do onih u ‘’zlatnim’’ godinama, dva je sata demonstrirala Mirjanine slastičarske delicije, a ovoga je puta to bio kolač po specijalnoj recepturi priređenoj upravo za ovu prigodu.

Tako su Mirjana i Sanja zajedničkim snagama priredile fantastičan kolač, pripravljajući ga na novom Kenwood Cooking Chefu (Model KCC9060S), revolucionarnom kućanskom aparatu koji gotovo da radi-sam.

Kako je Mirjana objasnila okupljenim posjetiteljima, ovaj je aparat toliko poseban da se u njega jednostavno ubace namirnice, a za to se vrijeme mogu obavljati drugi poslovi, jer će aparat po preciznim uputama napraviti smjesu za kolače, bez da neprekidno stojite uz njega i nadgledate ga.

‘’Ovo je genijalno, o tome sanjaju sve žene, ali i oni muškarci koji vole kuhati! Poznato je da kuharice uglavnom rade nekoliko stvari odjednom, pazeći pritom da nešto ne prekipi, ne prekuha, stoje na nogama i stalno provjeravaju kako ide pripravljanje jela, ali uz ovaj aparat, možete biti bezbrižni sat-dva’’, oduševljeno je komentirala Sanja, decentno odjevena u elegantnu crnu kombinaciju svilene košulje i hlača.

Sanja, koja je bila prava ‘’meta’’ mnoštva djece, presretnih što vide svoju ljubimicu nadomak njih, kako pripravlja kolač zajedno s Mirjanom, kazala je kako je i sama vrsna kuharica, koja obožava priređivati različite specijalitete, od najobičnijih, do najkompliciranijih jela. Ipak, priznala je da najviše voli raditi kolače, ali i uživati u njima. ‘’Zato je za mene ovaj aparat apsolutno savršen!’’, rekla je Sanja, čijem su se zaraznom smijehu pridružili brojni posjetitelji.

Istovremeno, uz predstavljanje Cooking Chefa, Mirjana je pripravila i kavu na vrhunskim De’Longhi aparatima, koja je također ocijenjena izvrsnom.

Cijeli se događaj zbivao ispred trgovine Elipso, u kojem se navedeni aparati i prodaju, a Sanja je i ovoga puta pokazala svoju poznatu lepršavost, duhovitost, ali i zavidno kulinarsko umijeće, uz malu asistenciju vrhunske Mirjane. Bio je to jedan od onih događaja koji se pamte.

PR: Ela Kurić