Novi Margo – besprijekorna mazivost u kombinaciji s bogatim okusom maslaca

Zvijezda  ima novi proizvod, Margo maslac, koji objedinjuje najbolje od oba proizvoda

Zvijezdina tvornica okusa obogatila je omiljenu liniju namaza novim proizvodom – Margom s maslacem. Margarin i maslac u kombinaciji dalju najbolje od oba proizvoda – besprijekornu mazivost margarina i okus maslaca.

Margo maslac sadrži 60% masnoće i 15% maslaca, a kao i ostali proizvodi iz Zvijezdine Margo linije, bogat je vitaminom D koji je neophodan za normalno funkcioniranje organizma. Vitamin D važan je  za normalno funkcioniranje ljudskog organizma, te štiti kosti i zube. Moderan način života uključuje sve manje sati koje provodimo na otvorenom, a Margo s maslacem osigurava dnevnu potrebu za vitaminom Sunca, čime vas čini zdravim i vitalnim.

– Zvijezdina prepoznatljiva kvaliteta i okus rezultat su kontinuiranog ulaganja u razvoj i istraživanje tržišta pri čemu svoj poslovni uspjeh temeljimo na zadovoljenju potreba naših potrošača, izjavila je Marina Knežević, direktorica marketinga i razvoja u Zvijezdi.

Margo je omiljeni namaz već 36 godina i prvi izbor za brz, ukusan i zdrav obrok brojnim generacijama. Novi Margo maslac dolazi u praktičnom pakiranju od 250 grama, a pronaći ga možete u obližnjoj trgovini.

PR: Komunikacijski laboratorij