Novo gastronomsko osvježenje na Makarskoj rivijeri!

Matrioška restoran & sushi bar  u Baškoj vodi oduševiti će vas najmodernijom ponudom izvrsnih jela , a posebno svojim novim članom selekcije – sushijem!

Poznato je da u Matrioški pratimo najnovije trendove svjetske kuhinje i vodimo se željama naših gostiju.

U našem sushi jelovniku možete pronaći japansku juhu od miso paste, tofua, wakame alge.

Oduševiti će vas zasigurno i nigiri, hosomaki, uramaki ili sashimi. Od najkvalitetnije ribe ( tune, lososa, brancina) i svježeg povrća.

Probrane kvalitetne namirnice čine naš sushi jedinstvenim i savršenim .

Za ljubitelje  klasičnije, ali opet moderne kuhinje imamo fantastičnu ponudu jela „ à la carte“ koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

U „ à la carte“  preporučamo hladno predjelo- „carpaccio classico na rikuli sa cherry rajčicama i paškim sirom“ . Zatim pileću juhu s domaćim rezancima ili riblju juhu na dalmatinski ukoliko ste ljubitelji ribe. Od glavnih jela teško se odlučiti samo za jedno.  Neodoljivi rižoti i tjestenine, odresci, riba , rakovi i školjke su dio naše fantastične ponude. Svakako treba probati i jednu od slastica , posebno pripremljenih za vas.

Ugodan ambijent, obučeno osoblje, veliki izbor vrhunskih vina ostaviti će vas bez riječi.

Šetnja uz jedinstvenu baškovošku plažu Nikolinu i posjet Matrioški zasigurno je jedan od razloga zbog kojeg će vam ljeto u Baškoj Vodi ostati trajna uspomena.

Gdje  je hrana umjetnost!

 

PR