Samo prva se pamti – legendarna Zimska

Prva po originalnoj recepturi, prva po najduljoj vezi s istinskim gurmanima, prva po nasmiješenom dječjem licu na pakiranju. Ovih blagdana zaustavite vrijeme i okusite Gavrilovićevu Zimsku. Jer prvi se pamte!

Svi pamtimo tko je prvi nešto napravio, jer jetaj uspjeh bio najteži. Znamo tko je bio prvi čovjek u svemiru, tko je našnajbolji nogometaš svijeta, ali osim najzagriženijih igrača pub kvizova, malotko bi znao reći tko je drugi ili treći. Zato se uvijek sjetimo GavrilovićeveZimske koja je prva asocijacija na bogatstvo okusa, obiteljsko okupljanje izajedništvo.

Jer tko može odoljeti izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora u koju je utkano devet generacija jedne obitelji, više od tri stoljeća proizvodnje vrhunskih mesnih delicija te mnogobrojne nagrade i priznanja. Naravno, uz nasmiješenu djevojčicu Jelicu, prvog pravog gurmana i istinskog zaljubljenika u Gavrilovićeve proizvode.

Ovihblagdana neka je vaš prvi izbor Zimska koja će ‘oživjeti’ uspomene što ih dijelitesa svojim najmilijima i podsjetiti vas na bitne stvari kojima treba težiti –druženje s obitelji i prijateljima, tradiciju i omiljenu Gavrilovićevu salamu. Jednoje sigurno, i prvi i drugi i treći zalogaj će biti odličan. Jer od Gavrilovićaje!

PR: Drimia