U trgovini Bella Forma predstavljena Oleum viride Belić ulja

Više od deset godina concept store Bella Forma, njeguje tradiciju profinjenosti i pažljivo odabire proizvode renomiranih svjetskih brendova za uređenje doma i opremanje kuhinje.

Sa željom da kupcima ponudi malene čari ugodnoga života, concept store Bella Forma, organizira i atraktivne promocije. Glavne zvijezde posljednje bila su cijenjena Belić ulja i chef restorana Noel, Goran Kočiš. Što i ne čudi, jer šampionska Oleum viride ulja Belić u Bella Formi imaju posebno mjesto, potvrdila nam je Zdenka Gec, vlasnica Bella Forme.

Oleum viride Belić ulja nedavno su osvojila 97 bodova za ulje vodnjanska crnica na cinjenjom natjecanju Flos Olei u Italiji. Bio je to povod da gospođa Bosiljka Belić, ing.agronom, predstavi paletu etiketa jednosortnih te višesortno „Selekcija Belić“ ulje.

Selekcija Belić nastala je kao idealna kombinacija sorata Leccino,Vodnjanska crnica, Frantoio, Istarska bjelica, Buža i Pendolino. Ovo ulje karakterizira veličanstvena zelena boja, miris i okusom na plod masline te snažnim sortnim karakteristikama.

Ulja obitelji Belić gurmanski su začini stvoreni za vrhunske užitke s blagotvornim djelovanjem na zdravlje.

Ekstra djevičanska ulja Belić potvrđena su na svjetskoj sceni i priznata i od profesionalaca i od potrošača.

„Potvrda kvalitete naših ulja, osim na prestižnim natjecanjima, stiže nam i od vrhunskih chefova koji su prepoznali naša ulja i koji ih na poseban način sljubljuju s hranom, a mjesto na policama Bella Forme još je jedna potvrda za nas“, istaknula je gospođa Bosiljka Belić tijekom promocije u trgovini Bella Forma.

Chef restorana Noel, Goran Kočiš, svojom sjajnom i maštovitom prezentacijom jela, prikazao je kako idealno sljubiti maslinova ulja s određenim namirnicama. Kreacije chefa Gorana Kočiša upotpunilo je bogata paleta Oleum viride Belić ulje.

Mus i ikra od pastrve u rižinom hrskavcu sljubljeni su s uljem Selekcija Belić, a čips od kima i tartarski biftek upotpunila je Belić Rosulja. Nedavno nagrađena Belić Vodnjanska crnica upotpunila je tataki tunu s avokadom.

Posuđe zaokružuje ritual uživanja u hrani, pa su se uzvanici u Bella Formi upoznali i s najnovijim kolekcijama brandova poput Alessi, Côté Table, Bredemeijer, Kitchen Craft, Nicolas Vahé, Villeroy&Boch, House Doctor i KitchenAid. Povratak prirodi i materijalima izrađeni od drveta, sivi tonovi i bijela boja, najkvalitetniji porculan te staklo dominantni su trendovi poznatih svjetskih brandova.

 

PR: Danira Orešić

Fotografija: Foto Kadar 22