„Wine & Gourmet Nights“

U petak, 27. travnja 2018. godine održana je druga po redu ovosezonska večer Aminess Wine & Gourmet Nights. Domaćini ove večere bili su David Skoko i Dragan Jovanović, a pridružio im se Suwi Zlatic, jedan od najboljih austrijskih somelliera koji je gostima uz specijalitete chefa Skoke predstavio odabrana austrijska vina.

Chef Skoko koji inače priprema riblje specijalitete ovom je prilikom okupljenima uz to servirao i posebno odabrane mesne delicije prema receptima Dragana Jovanovića pa su se tako na meniju našli svinjski obrazi kuhani u crnom vinu te govedina s foie grass.

Ekskluzivne večeri Aminess Wine & Gourmet Nights održavaju se svakog zadnjeg petka u mjesecu te će do kraja godine ugostiti još mnoga poznata imena kojima će domaćin biti chef David Skoko. Aminess hoteli i kampovi organiziraju ove večeri s ciljem promocije fine dining gastronomije, a večere se održavaju u restoranu Oliveto hotela Aminess Maestral, osim u srpnju i kolovozu kada će se te dvije večeri održati u novom restoranu Half 8 u samom centru grada Novigrada. Od svibnja do listopada Skoki će se pridružiti razni poznati gosti gourmet scene koji će sljubljivati specijalitete s poznatim vinima.

Sljedeća večera koja je na rasporedu je u petak, 25. svibnja 2018. godine bit će nešto drugačija jer je tema sljubljivanje hrane i koktela. Chefu Skoki pridružit će se i poznati chef Tom Gretić, a cijela će večera biti popraćena koktelima u izvedbi Vjenceslava Madića Kishonija, vrhunskog hrvatskog koktel majstora.

PR: Media val