Accor se širi na regiju, posjetili smo Mövenpick Resort & Spa Fruške Terme u susjednoj Srbiji

Accor, vodeća svjetska hotelska grupacija, širi portfelj u jugoistočnoj Europi. Nakon što je doveo Mövenpick u Zagreb i najavio dolazak ovog  prestižnog brenda i u Split, Mövenpick Resort & Spa Fruške Terme u susjednoj Srbiji od proljeća prima prve goste

Accorov najnoviji Mövenpick hotel, Mövenpick Resort & Spa Fruške Terme u Vrdniku s elegantnim sobama, apartmanima i najvećim termalnim SPA resortom u Srbiji od proljeća prima prve goste. Dio je najvećeg ulaganja u srpski turizam i dobitnik nagrade „Najbolja investicija u oblasti turizma u Srbiji u 2019. godini“.

Smješten na rubu najstarijeg srpskog Nacionalnog parka Fruška gora u atraktivnoj Vojvodini, hotel nudi vrhunsko iskustvo inspirirano gostoprimstvom švicarskog brenda.

Veseli nas što smo u Srbiji prva destinacija globalno poznatog brenda Mövenpick. Ovo ulaganje donosi benefite lokalnoj zajednici i pruža gostima više mogućnosti u izboru kvalitetnog smještaja prilikom dolaska u našu zemlju. Mövenpick Resort & Spa Fruške Terme dio je najveće turističke investicije u Srbiji u sklopu koje nudimo najveći spa, resort i konferencijski centar te gostima s ponosom nudimo vrhunsku razinu iskustva. S obzirom na  okruženje Nacionalnog parka Fruška gora u kombinaciji s vrhunskom gastronomskom ponudom i modernim interijerima, uvjereni smo da će Mövenpick Resort & Spa Fruške Terme postati pravi dragulj lokalnog gostoprimstva i privući više gostiju u Srbiju koji dolaze privatno ili poslovno te biraju hotele koji nude autentičan stil i vrhunsku uslugu”, kaže Dejan Pejčinović, generalni direktor Mövenpick Fruške Terme.

Novootvoreni srpski hotel s četiri zvjezdice prvi je premium hotel na ovom području. Gostima je na raspolaganju 201 suvremeno dizajnirana, elegantna i udobna soba i apartmani s privatnim balkonima s pogledom na Vrdnik i Nacionalni park Fruška gora. Jedinstvena destinacija jamči nevjerojatan ugođaj mira i tišine u okruženju koje datira još iz rimskog doba.

Gosti mogu svoja nepca razmaziti u dva restorana i barovima s  jedinstvenim jelovnikom koji poslužuju srpsku, ali i internacionalnu kuhinju, što potvrđuje da je to destinacija u kojoj je užitak u prvom planu. U ponudi je tradicionalna srpska Premier rakija, craft pivo proizvođača Promont Distillers te najbolji izbor vina fruškogorskog vinogorja.

Oni željni opuštanja uživat će u vodenim aktivnostima hotela ili u njegovoj okolici. Wellness i spa centar nudi 11 bazena (pet unutarnjih i šest vanjskih), s ljekovitom termomineralnom vodom, 12 vrsta sauna i parnih kupelji te fitness sadržaje. Također, hotel nudi široku lepezu aktivnosti, animacijskih programa i vodenih atrakcija te pomaže gostima da ponovno pronađu mir i spokoj.

Lollipop