Brown Beach House Croatia

Potpuno novi Brown Beach House ažurira jadransku obalu sa svjezom estetikom i kuhinjom Mediterana

Luksuzni sadrzaji,resort inspiriran dizajnom iz 50-ih godina prošlog stoljeća te razigrani ugođaj je savršeno ukonporiran u restauriranu staru otkupnu stanicu za duhan.

Brown Beach House hotel je otvoren u Trogiru od strane međunarodne hoteljerske grupacje koja okuplja više boutique hotela.

assaf-pinchuk-photographer_8694

U Trogiru se na obali Jadranskog mora u 25 soba i luksuznih apartmana spaja  mediteranski dizajn i estetika resorta s luksuznim full-service spa.

Smješten u Trogiru, popularnoj jahtaškoj destinaciji i antičkoj luci u gradu pod zaštitom UNESCO-ove Svjetske kulturne baštine, Brown Beach House hotel se nalazi na samo pet kilometara od splitske zračne luke.

Hotel se nalazi unutar pažljivo obnovljene građevine izgrađene na početku 20. stoljeća, u kojoj se nekoć nalazila takozvana Duhanka, poznata otkupna stanica za duhan.

assaf-pinchuk-photographer_7853

Danas je obnovljena zgrada reinkarnirana kao Brown Beach House hotel koja ima 25 elegantne sobe koje se sastoje od jednog ili dva jednosobna apartmana s namještajem izrađenim po naudžbi. Za dizajn i cjelokupni koncept se pobrinuo dizajner Saar Zafrir sa adresom u Amsterdamu (dizajnirao je i Sir Albert u Amsterdamu, Sir Savigny Max Brown), čiji svjestan pristup estetici ukljućuje palete smirujućih i prirodnih boja i drvenih tonova, klasičnog ali ipak suvremenog namještaja okruženog lokalnom florom.To sve zajedno u kombinaciji stvara kohezivni, bezvremenski izgled gdje se osjećate kao da ste kod kuće. Odavajući počast prošlim vremenima, vanjski bazen je opremljen klasičnim crno-bijelim popločenim podom inspiriran utjecajem Rimskog Carstva na ovim prostorima.Većina apartmana ima slikoviti pogled na obalu Jadranskog mora i stari grad Trogir.

assaf-pinchuk-photographer_8932

Lobby Lounge prostor

Brown Beach House Hrvatska modernizira retro estetiku po kojoj su Hoteli Brown poznati,Nadahnut je klasičnim talijanskim ljetovalištima iz 50-ih.

U lobiju hotela se nalazi knjižnica čiji je izgled karakterističan za sve Brown hotele.

Brown Beach House obuhvaća:

Vanjski infinity bazen i terasu za sunčanje s pogledom na more

Cartinu – suvremeni restoran usmjeren na morske delicije u kojem se poslužuje doručak , ručak i večera.

Cocktail Bar – Elegantno mjesto za privatne događaje

Full- service spa s termalnim mineralnim bazenom , jacuzzijem te šarolikom ponudom masaža otvara na ljeto 2017

Privatna pristup plaži te potpuno opremljenom klubu na plaži otvara također na ljeto 2017.

Ground Floor Lounge prostor

Brown Beach House Hrvatska će također predstaviti 14 dodatnih luksuznih apartmana u ljeto 2017.

Za daljnje informacije i rezervirajte svoj boravak u The Brown Beach House Hrvatskoj, posjetite www.brownhotels.com.

assaf-pinchuk-photographer_8385

O BROWN HOTELIMA

Brown Beach House Hrvatska je članica Brown Hotela međunarodnog hotelskog brenda osnovanog u Tel Avivu, uz hotele koji se nalazi u gradu Tel Aviv (svijet priznati Brown TLV i Brown Beach House hotele), hotelska kuća će imati još hotele u Jeruzalemu (otvaranje rujna 2016) i Larnaca, Cipar (otvaranje 2017).

Brand je osnovan  2003. godine od strane hotelijera Leona Avigada.

Brown Hoteli razvili su se iz želje da se napravi kolekcija boutique orijentiranih hotela na Mediteranu.

Svi Brown hoteli su orijentirani na predanost prema uslugi, dizajnu, inovaciji, stilu i autentičnosti.

Hoteli Brown su preporučeni od strane vodećih svjetskih publikacija, kao što su Wallpaper, Vogue, NY Times, National Geographic i Time magazine. Brown TLV je član od vodećih svjetskih boutique hotel branda – Design Hotels.

 

PR:  Vinko Miše

Fotografija:   Assaf Pinchuk