Detox mini odmor u Atlantida Boutique hotelu

Rogaška Slatina ponosi se bogatom tradicijom termalnog turizma više od 400 godina. U svijetu je poznata po jedinstvenoj prirodni mineralni vodi Donat Mg, koja je prema znanstvenima analizama, voda sa najvišim sadržajem magnezija na svijetu.

Donat Mg pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti, ravnoteži elektrolita te radu mišićnog i živčanog sustava, kao i očuvanju zdravih kostiju i zuba. Za zadovoljavanje potreba za magnezijem dovoljna su već 3 decilitra dnevno.

Donat Mg povoljno djeluje na probavu, a zbog većeg sadržaja bikarbonata može pomoći i kod problema sa žgaravicom.  Ima odlične utjecaje na organizam kod stresnih situacija, fizičkih napora, dijabetesu i visokom krvnom tlaku.

Prirodna izvorska voda Donat Mg pije se u staklenom paviljonu Medicinskog Centra, koji se nalazi samo 150 m od Atlantida Boutique hotela*****, koji gostima nudi smještaj u luksuznom i modernom ambijentu. Hotel je savršen odabir za sve one koji se žele maknuti od svakodnevnog stresa u tišinu, doživjeti harmoniju duše i tijela.

Prirodna mineralna voda Donat MG je jedan od glavnih sastava Atlantidinih detox programa.  Nakon svih blagdanskih iskušenja Detox mini odmor u Atlantida Boutique hotelu je savršen odabir.

Više o ponudi na linku