Pomaknite granice ove jeseni

Hotel & Spa Iadera

Adrenalinska offroad vožnja lijepim zadarskim krajem;zabavna turistička tura na biciklima; treninzi s iskusnim trenerima, prilagođena prehrana i premiumsmještaj o kojem sanjate u najljepšem dalmatinskomresortu, FalkensteinerPunta Skala u Petrčanima nedaleko od Zadra… Aktivna jesen može početi!

Živjeti punim plućima, aktivno, sretno i zdravo – životna je odluka bez presedana. Statistike kažu da je aktivni turizam najbrže rastući segment turizma s rastom od čak 69 posto godišnje; baš kao što je i pobornika zdravog života sve više. U Punta Skali to je dobro poznata činjenica. Sportski i ekološki FalkensteinerresortPunta Skala jedinstvena je oaza mira, kao stvorena za sve one koji traže životni balans, povratak prirodi i aktivni život uz dozu hedonizma.

Povratak u formu

Ako ste sportski početnik kojem trebaupgrade i profesionalna podrška – ovaj paketje prava stvar za vas. Uključuje i BIA analizuprocjenu sastava tijela uz stručno tumačenje i savjete za treninge i prehranu te redoviti pregled/provjeru stanja – standardizirane testove mobilnosti, mišićnih funkcija, snage i izdržljivosti. Uz ovakav pristup dobit ćete najbolje moguće treninge i vodič za kvalitetnu prehranu.

Pomaknite granice!

Za naprednije ljubitelje sportskih aktivnostitakođer su formirani atraktivni paketi koji, uz analizu tijela i fizičke sposobnosti, uključuju srednje ili intenzivne treninge, vježbe istezanja, planove prehrane, nutritivnesavjete i preporuke za oporavak.

Ljubitelji aktivnog života uživat će u Punta Skali i na vanjskom sportskom centru sa sedam teniskih terena i terenima za mini golf, nogomet, košarku, odbojku, badminton, dva padel terena, dva terena za odbojku na pijesku i profesionalnomHealth and Fitness Clubu koji se prostire na 800 m2 i nalazi se u novootvorenom Fortis Clubu u sklopu resorta.

Otkrijte zadarski kraj na kotačima

Ovo je nešto uistinu posebno! Tijekom boravka u Punta Skali otkrijte Zadar, njegov predivni stari grad, Morske orgulje i Pozdravu Suncu, slikovitu obalu, prekrasne plaže s bistrim plavim morem, poglede koji oduzimaju dah, mističnu sfingu i svjetionik koji gleda na stari grad, šarmantni gradić Nin… I sve to na kotačima! ꞌATV Quadꞌ offroad vožnja ili vožnja gradskim biciklima novi je hit u otkrivanju destinacije.

A za one koji još uvijek preferiraju klasičan tip odmora, odlična vijest – Falkensteiner nudi jesenski bonus i poklanja -20% na tjedna noćenja u svim svojim smještajima.

Lollipop