Prvi Radisson Collection hotel u Hrvatskoj

Novo strateško partnerstvo kompanije Arena Hospitality Group

Novootvoreni Grand Hotel Brioni upravo je postao dio luksuznog Radisson Collection brenda. Grand Hotel Brioni postao je prvi takav hotel na Jadranskoj obali i prvi u Hrvatskoj. Ovo strateško povezivanje kompanije Arena Hospitality Group i Radisson Hotel Group te dobivanje Radisson Collection brenda rezultat je opsežnog repozicioniranja jednog od najpoznatijih hrvatskih hotela koji je nedavno ponovno otvoren i uskoro slavi 50 godina postojanja. Velika investicija u potpuno renoviranje hotel je dovela na zavidno visoke svjetske standarde koji su prepoznati od RHG, jedne od najjačih hotelskih grupacija, koji je ovom hotelu s pravom namijenio njihov najluksuzniji brend Radisson Collection.

Grand Hotel Brioni Pula, A Radisson Collection Hotel prvi je od tri hotela koja će Arena Hospitality Group imati u luksuznom segmentu svog portfelja u narednom periodu. Krajem godine, prvi put u Zagreb i Hrvatsku dolazi i luksuzni lifestyle hotelski brend art’otel i otvara se pod imenom Art’otel Zagreb, a nakon čega slijedi i pretvorba hotela Riviera u Puli u novi Art’otel Pula. Ovim investicijama,  kako u postojeći portfelj s ciljem podizanja kvalitete, tako i širenjem portfelja na nove destinacije, AHG ulazi u viši segment turizma kako je bilo i najavljeno kroz ostvareni IPO kompanije.

Reli Slonim, predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor Arena Hospitality Grupe, je izjavio:

“Posebno nam je zadovoljstvo što možemo potvrditi kako s dovršetkom ove investicije Arena uspješno dovršava program unaprjeđenja i nadogradnje postojećeg portfelja, koji je bio ključna komponenta njene strategije. Strategija Grupe predvidjela je obnovu, renoviranje i razvoj postojećeg portfelja objekata, proširenje kroz nove akvizicije i partnerstva, kapitalizaciju sinergije između svih njenih operativnih regija te kontinuirano podizanje razine kvalitete usluge i sveukupnog iskustva gostiju kroz razne inicijative vezane za zaposlenike i tehnologiju. Grand Hotel Brioni Pula otvara se kao prvi od tri luksuzna objekta Grupe, uz art’otel Zagreb i art’otel Riviera Pula čiji se početak rada očekuje u 2022. odnosno u 2023. godini. Grupa ulazi u luksuzni lifestyle segment i sa zadovoljstvom nadograđuje suradnju s Radisson Hotel Grupom, uključivanjem Grand Hotela Brioni Pula u njihovu impresivnu kolekciju nekih od najboljih Europskih hotela. Gradit ćemo na temeljima ostvarenih uspjeha s Radisson Hotel Grupom i našim većinskim dioničarom PPHE, oslanjajući se na njihov Park Plaza brand, te njihovo prošireno partnerstvo pruža Areni dodatne mogućnosti razvoja trenutnog portfelja baziranog na brendovima i doprinosi potencijalu za rast u budućnosti.”

„Otvaranje Grand Hotela Brioni Pula, A Radisson Collection Hotel, za nas je veliko postignuće, jer ovom kulturom bogatom gradu i regiji predstavljamo naš luksuzni lifestyle brend, prvi na Jadranu i prvi u partnerstvu s PPHE Hotel Group. Objekti Radisson Collection prihvaćaju i predstavljaju lokalnu kulturu i dizajn gdje god se nalazili, a tako je i ovdje u Grand Hotelu Brioni Pula, A Radisson Collection Hotelu. Gosti će moći otkriti hrvatsku umjetnost, uživati u jednom od brojnih restorana i u svemu što istarski poluotok nudi.” – izjavio je povodom ovog povezivanja Federico J. González Tejera, izvršni direktor Radisson Hotel Group.

Grand Hotel Brioni Pula, A Radisson Collection Hotel, nalazi se na  izuzetnoj lokaciji na samoj obali mora, s pogledom na otočje Brijuni. Gostima su na raspolaganju 227 soba i apartmana, infinity bazen, više restorana i barova i luksuzni wellness i beauty sadržaji, za opuštajući, ali i aktivni odmor, te meeting centar za poslovne i korporativne goste.

Interijere luksuznog Grand Hotela Brioni projektirali su i dizajnirali arhitekti Studio 92 iz Labina.  Vizualni dojam savršeno povezuje naslijeđe ovog kultnog hotela s modernom današnjicom pružajući  savršenu atmosferu i dostupan luksuz. Saznajte više o Grand Hotelu Brioni Pula, A Radisson Collection Hotelu i bookirajte svoj savršeni odmor na https://www.grandhotelbrioni.com/

PR