Prvi Radisson RED hotel u Beogradu otvorio svoja vrata

Dobrodošli u hotel sa stavom i stilom koji spaja tradiciju i moderan luksuz!

Danas je u srcu Beograda otvoren novi premium, lifestyle hotel, Radisson RED Belgrade. Smješten u Takovskoj ulici, u blizini Narodne skupštine Republike Srbije, hotel donosi jedinstveni spoj tradicije i suvremenog luksuza. Prethodno poznat kao „88 Rooms“, hotel je prošao potpuni rebranding, a upravo su Radisson RED hoteli dizajnirani da budu funkcionalni i „cool“ kako bi odgovarali potrebama suvremenih gostiju pružajući im beskrajne mogućnosti u uživanju između posla i zadovoljstva.

Uz inovativni koncept, Radisson RED Belgrade obećava udobnost i posebnu uslugu. U ponudi je 88 smještajnih jedinica, uključujući tri apartmana. Osim udobnog smještaja, hotel nudi moderan restoran, bar, co-working prostor te meeting sale što ga čini idealnim mjestom za poslovne sastanke ili opuštanje nakon istraživanja grada. Posebnost ovih otvorenih prostora s detaljima poput kamina ili biljarskog stola daju dodatne mogućnosti za organizacijom evenata uz ukusnu, lokalnu gastro ponudu, zabavu uz DJ-a ili jednostavno druženje u zajedničkom dnevnom boravku. Za one koji vole trenirati, u ponudi 7. kata je i prostran fitness centar opremljen suvremenom linijom TechnoGym opremom, s prekrasnim pogledom na grad.

Najnovija hotelska tehnologija omogućuje gostima laku prijavu putem digitalne platforme, pristup sobama putem aplikacije te upravljanje raznim uslugama. Umjetničke i industrijske linije dizajna besprijekorno spajaju moderne i tradicionalne elemente te promoviraju urbanu društvenu atmosferu. Tome doprinosi na samom ulazu u hotel i simbolični crveni „Fićo“, automobil Zastava 750, proizveden u bivšoj tvornici jugoslavenskih automobila u Kragujevcu.

Ponosni smo što smo otvorili Radisson RED Belgrade i vjerujemo da će postati omiljen među gostima koji traže kombinaciju udobnosti, stila i vrhunske usluge. Ovaj hotel označava još jedan korak naprijed u našoj misiji pružanja izvanrednih iskustava gostima u našim objektima koji se nalaze u više gradova i država.“, izjavio je Reli Slonim, predsjednik Uprave Arena Hospitality Group

Real