Valentinovo u Esplanadi

Raskošna večera uz svijeće, ljubavni evergreeni, čaroban paket s noćenjem, neodoljivi kokteli, šampanjci i slastice dio su valentinovske ponude hotela Esplanade

  ROMANTIČNA VEČERA UZ SVIJEĆE U ZINFANDEL’SU

Hotel Esplanade ovog je Valentinova kreirao primamljivu ponudu koja će rasplamsati ljubav i strasti. Zaljubljene parove u otmjenoj atmosferi restorana Zinfandel’s očekuje pjenušava dobrodošlica nakon koje slijedi romantična večera uz svijeće od pet sljedova pomno odabranih delicija s potpisom chefa Ane Grgić. Na kreativnom valentinovskom jelovniku naći će se slasna gurmanska gozba koja započinje kremastom burratinom uz prah od sušene rajčice i gel od bosiljka, a nastavlja se primamljivim jastučićima s vrganjima uz gusti consommé od tartufa, nakon kojih slijedi confit od lignji s pjenom od rakova uz spužvu od palente, potom slasni steak s korom od pinjola i kremom od celera, a sve zaokružuje pjenasti mousse od meda i citrusa uz žele od lavande i mak. Cijena večere od pet sljedova jela iznosi 565 kn po osobi te uključuje čašu pjenušca za dobrodošlicu.

Večer u znaku zaljubljenih upotpunit će romantične i nježne glazbene izvedbe poznatog Matije Cveka, a svaku damu očekuje i vrijedan dar nagrađivane hrvatske kozmetičke kuće Nikel.

VALENTINOVSKI PAKET S NOĆENJEM

Za parove koji se nakon romantične večere požele prepustiti najdivnijim trenucima u raskoši Superior sobe uz vrhunsko vino kuće, fine čokoladne praline, crvene ruže i doručak u sobi, cijena paketa iznosit će 280 €*.

OKUSI LJUBAVI U ESPLANADE 1925 LOUNGE & COCKTAIL BARU

Za one koji planiraju provod u gradu ili žele nešto drugačije kako bi šarmirali voljenu osobu, u kozmopolitskoj atmosferi Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bara očekuju ih 100% Love kokteli. Kreativni St. Valentine, egzotični Caribbean Romance, pjenušavi The Lover i kraljevski Kir Royal još su ukusniji uz afrodizijačka svojstva čokolade u obliku pjenastog moussea s karamel kremom, prhke čokoladne torte s umakom od vanilije ili ručno rađenih Gourmet pralina. Radno vrijeme bara je do 2 ujutro svakim danom.

MOËT & CHANDON ROSÉ LOVE TABLE U LE BISTROU

Le Bistro u svom prepoznatljivom francuskom šiku poziva goste da se prepuste zanosnim ružičastim mjehurićima Moët & Chandon Rosé Impérial šampanjca i selekciji božanstvenih slatkih zalogaja u izvedbi Esplanadinih vrsnih slastičara. Senzualne jagode, nježne maline i neodoljiva čokolada u kombinaciji s pjenušavim zadovoljstvom rasplamsat će ljubav i strast u ove hladne zimske dane.

„Dan zaljubljenih svake nas godine iznova razveseli, jer osim što zaljubljenim parovima nudimo poseban doživljaj, prisjećamo se da je upravo zagrebačka Esplanada pokrenula cijelu industriju posvećenu ljubavi kada je davne 1989. godine prvi puta u zemlji obilježila Valentinovo u šik ambijentu Le Bistroa.“, izjavio je Ivica Max Krizmanić, generalni direktor hotela.

###

Večera u Zinfandel’su

Rezervacije: T. (0)1 4566 644, M. zinfandels@esplanade.hr

Menu: http://www.esplanade.hr/press/download/menus/Esplanade-Zagreb-Hotel-Valentines-Menu.pdf

Kokteli i slastice u Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Baru

Rezervacije: T. (0)1 4566 633, M. esplanade1925@esplanade.hr

Moët & Chandon Rosé u Le Bistro

Rezervacije: T. (0)1 4566 611, M. lebistro@esplanade.hr

Menu: http://www.esplanade.hr/press/download/menus/esplanade-Zagreb-Hotel-moet-rose-le-bistro.pdf

 Paket s noćenjem

*Paket se odnosi na jedno noćenje s romantičnom večerom u restoranu Zinfandel’s i doručkom za dvije osobe. Cijena paketa od 280 € plativa je u kunskoj protuvrijednosti prema srednjem tečaju HNB-a na dan plaćanja. PDV je uključen u cijenu paketa. Paket vrijedi na dan 14. veljače 2017. Rezervacije su moguće putem maila reservations@esplanade.hr ili na www.esplanade.hr

PR: Sanda Sokol, hotel Esplanade