ZAPOČELA LJETNA SEZONA U ROGAŠKA HOTELS & ROI SPA

Okruženi zelenilom Rogaške Slatine uronite u more užitka i probudite hedonista u sebi

Otvorenjem terase luksuznog ROI Spa centra, ljeto u Rogaškoj Slatini i službeno je započelo. Doživite ga na potpuno drugačiji način, sunčajući se na ležaljkama uz bazen okruženi zelenilom i tišinom.

Raskošna priroda jednostavno poziva na aktivnosti. Nakon gimnastike, joge, vožnje biciklom, nordijskog hodanja ili šetnje prekrasnim parkom, opustite se u saunama i kupkama ROI Spa centra, uživajte u jacuzziju i zaplivajte u bazenu.

Tretmani za tijelo i ljepotu hotelskog wellness centra napunit će vas energijom, a za oslobađanje od stresa preporučamo masažu tibetanskim zdjelama koja regulira rad srca i umiruje um, dok će opuštajuća Trigerr point masaža ublažiti i otkloniti bol u ramenima i leđima.

U hotelskom ROI medicinskom centru, stručni tim preporučit će vam individualne tretmane i terapije temeljene na mineralnoj vodi iz Rogaške, najbogatijom magnezijem na svijetu. S posebnim programima prehrane možete odmah započeti u hotelskom restoranu Kristal, a istinski gurmani neće propustiti à la carte restoran Kaiser, jedan od deset najboljih hotelskih restorana u Sloveniji. Za posebne svečanosti tu je i jedinstveni paviljon Tempel. Uz čašu pjenušca i vrhunsku večeru, osjećat ćete se poput europske aristokracije kojoj je nekada Rogaška Slatina bila nezaobilazna destinacija.

„Osim posebnih ponuda i pogodnosti, velika prednost zbog koje smo atraktivni gostima iz Hrvatske je i blizina Zagreba. Od hrvatskog glavnog grada udaljeni smo samo sat vremena ugodne vožnje bez vinjete.Hoteli Rogaška i ROI Spa – u čijem su sastavu Grand Hotel Sava****superior i Hotel Zagreb****, pružit će vam svu potrebnu udobnost, a uz nju rado ističemo stil, eleganciju i spremnost da se mijenjamo u skladu s trendovima. Kao savršeno mjesto za luksuzno uživanje u našu priču izvrsno se uklopio ROI Spa centar, projekt vrijedan dva milijuna eura, čija je posljednja faza završena otvorenjem ljetne terase“,kazala je Nataša Pšeničnik, direktorica hotela.

PR: Lollipop

Fotografije : Borna Sobota