Zimska bajka u hotelu Balnea

Dolenjske toplice

Blizina, privrženost, zadovoljstvo, sreća… u dvoje

Zima u prirodi svojom tajanstvenošću očekivano pruža romantičan ugođaj. Toplice Dolenjske Toplice, okružene prirodom i romantikom sa svih strana, pravi su centar za opuštenu udobnost i mir. Hotel Balnea i ponuda njegovog centra za relaksaciju omogućuju onima koji se žele posvetiti jedno drugome sve što im je potrebno da se isključe, odmaknu od užurbane svakodnevice. Ugađanje osjetilima je ugodnije ako mu se prepustite u dvoje.

Vi dvoje…

U užurbanoj svakodnevici ponekad više ne možete pronaći vremena jedno za drugo. A kada jednostavno želite provesti kvalitetno vrijeme zajedno, priuštite sebi dane daleko od dnevne gužve i vreve. Samo budite tu jedno za drugo i opustite se u miru.

Foto: Terme Dolenjske Toplice

Prepustite se toku… Uživajte.

Razmazite svoje tijelo i dušu uz šum termalne vode, uhvaćene u unutarnjim i vanjskim bazenima Termi Dolenjske Toplice, uz dizanje pare i žuborenje mjehurića zraka u whirlpoolu. Prve večeri priuštite sebi romantično kupanje uz pjenušac ili wellness napitak…ili noćno kupanje u svjetlu svijeća. 

Možete besplatno sudjelovati u meditacijama i vježbama za povećanje osjetilnosti i vitalnosti koje se odvijaju u sauni ili u prirodi oko hotela.

Posebnost je japanska kupelj, koja je savršena za opuštanje nakon napornog radnog dana, jer termalna voda u trenu otklanja brige i misli preusmjerava na tijelo, disanje i osjetila.

Vrijeme provedeno u Balnei namijenjeno je za opuštanje.

Vaše će misli prestati skakati s teme na temu u umirujućoj japanskoj kupki. Široka ponuda sauna i odabrana toplina pobrinut će se i za Vaše fizičko zdravlje… Detoksikacijski i pročišćavajući učinci finske, turske i biljne saune općenito će imati dobar učinak na Vaše blagostanje. Isto vrijedi i za bilo koju masažu koju odaberete. Koja Vam se najviše sviđa – klasična, havajska, masaža medom, biljna… neka druga? Relaksacija pod prstima Balneinih majstora masaže obećanje je koje će Vam vratiti radost i vratiti Vas u ravnotežu. Za goste Hotela Balnea, uz sve to, osigurali smo i dvije nove saune s prostorom za odmor na zadnjem katu odakle se pruža prekrasan pogled na okolna brda i šume.

Hotel Balnea su najprije autori turističkog vodiča Lonely Planet uvrstili među najbolje u Sloveniji, a zatim je prema ocjeni ljubitelja wellness usluga na Trivagu postao jedan od sedam najboljih wellness hotela u Europi.

Kada oboje poželite intimno sklonište…

… odabrana soba vas čeka. Hotel Balnea je hotel visoke kategorije ****, superior, s elegantnim sobama i apartmanima opremljenima prirodnim materijalima. Zbog toga su ga TripAdvisor i Trivago svrstali među sedam najboljih wellness hotela u Europi. Apartmani imaju jacuzzi s mirisnom prirodnom pjenom, kamin i veliku drvenu terasu. 

Udobne sobe, termalna voda, vruće saune, odabrane masaže, zajedničke kupelji, dolenjski kulinarski doživljaji, osjećaj dobrodošlice. Za vas smo pripremili niz atraktivnih wellness programa u Termama Dolenjske Toplice – kao dobar motiv za bijeg od svakodnevice.

Vjerujte, vratit ćete se u svakodnevni život jači i složniji. Novi izazovi će Vas … izazvati. J Dobrodošli!

Foto: Terme Dolenjske Toplice

Savršen odmor   u hotelu Balnea**** superior
 2 noćenja za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi

Paket obuhvaća:

  • 2 x noćenje s polupansionom,
  • 1 x ulazak u svijet sauna Oaza,
  • neograničeno kupanje u termalnim bazenima,
  • romantično noćno kupanje do 23 sata (vikendom)
  • vježbe za jačanje osjetilnosti (uranjanje u šumu, meditacije, zvučna terapija u sauni i sl.), nordijsko hodanje, yogalates, jutarnje šetnje s vježbama istezanja i disanja, aerobik u vodi.

Ugađanje osjetilima u dvoje u Termama Dolenjske Toplice, u hotelu Balnea **** Superior,

možete rezervirati na booking@terme-krka.eu / 00386 8 20 50 300 / www.terme-krka.hr

Teme Krka