AKTIVNI ŽIVOT I SUVREMENA PREHRANA UZ BILJNE BJELANČEVINE

Sve je veći broj ljudi nezadovoljnih velikom količinom namirnica životinjskog podrijetla u svakodnevnoj prehrani, a koji postavljaju pitanja kako ispravno nadomjestiti bjelačevine kroz biljne izvore. Da li je to zdravo ili nije, kako dobiti dovoljnu količinu bjelančevina kroz hranu biljnog podrijetla, kako pripremati vegetarijanska ili veganska jela, a da budu ukusna i zdrava za cijelu obitelj?

U želji da odgovore na  ova pitanja, nutricionistice Ivana Rukavina, http://www.snagabilja.hr,  ujedno i vegan-chef u vege restoranu Zelena Avenija u Muzeju Suvremene umjetnosti i Lada Šnajder http://neo-nutri-sapiens.strikingly.com/ , održale su predavanje o korištenju biljnih bjelančevina  u suvremenoj prehrani te degustaciju veganskih delicija koje su za tu priliku pripremili kuhari Zelene avenije

 

Ivana Rukavina  nam je otkrila kako koristi isključivo  biljne izvore bjelančevina, kako ih pametno priprema i kombinira s ostalim namirnicama uz prikaz dijela svojih inspirativnih menija koje možete i uživo kušati u svakodnevnoj ponudi u restoranu Zelena Avenija.

PR: Lada Šnajder