Good Food : Dobro i zdravo

Volite li dobru i zdravu hranu hrvatskog podrijetla, spravljenu na pomalo drugačiji način različitih kombinacija, uputite se u Teslinu ulicu u Zagrebu gdje vas čeka novouređeni Good Food s potpuno novim menijem koji je onu poznatu gastro lokaciju sada definitivno postavio na kartu nezaobilaznih mjesta u hrvatskoj metropoli.

Good Food podržava hrvatsku proizvodnju pa je tako sva hrana na meniju hrvatskog podrijetla, dok su se na uređenju prostora koristili predmeti ručne izrade hrvatskih autora, mahom manje poznatih obrtnika koji nisu afirmirana lica. Upravo zbog odlične suradnje s njima na projektu preuređenja, koje  potpisuje biro Arhikultura, Good Food osmislio je kutak u svom prostoru namijenjen besplatnoj promociji autora koji imaju za ponuditi nešto originalno, a treba im izlog na prometnom mjestu kamo zalaze ljudi koji cijene dobru hranu u dobrom ambijentu.

Osim klasične ponude burgera koji postaju bogatiji, u Good Foodu svakog dana možete pojesti dnevnu juhu, ali i salate, tosteve i bruschette. U ponudi postoje i hrana za vegetarijance i za one koji se klone glutena pa vjerujemo da će prostor biti još posjećeniji nego ranije.

Na meniju možete pronaći i hranu označenu zelenim srcem, što znači da se od srca preporučuju, a najpopularniji su Tacolicious, Popay’s Secret, Green Hot Chilli Pepper, King of BBQ, Smoked salmon, Cheese steak i Gluten free for me. Uz jela na novoj terasi lokala možete popiti i čašu dobrog vina, ali i pivo, koktele i razne sokove. Ponuda smoothijea zadovoljit će sve koji u centru Zagreba traže nešto za popiti direktno iz prirode , dok će klince čekati bojice i podlošci za bojanje kako bi se zabavljali na svoj način dok jedu nešto zdravo.

Nakon kušanja jela u novom ambijentu, definitivno možemo potvrditi da je zagrebačka street food scena dobila novo cool mjesto iz koje ćete izaći dobro raspoloženi i dobro nahranjeni!

F. B.