Mirna u Rogaškoj

Mirna Medaković na odmoru nakon završetka snimanja

Mlada glumica iz Hotela Rogaška & ROI Spa u Zagreb se vratila preporođena i puna energije. Uživala je u wellness tretmanima, redovito je pila mineralnu vodu s najviše magnezija na svijetu, a slobodno vrijeme provodila je u šetnji prekrasnom prirodom.

mirna 3Nakon što je završila snimanje serije „Kud puklo da puklo“ koju još uvijek gledamo na malim ekranima, glumica Mirna Medaković odlučila je nekoliko dana provesti izvan Zagreba. Za odmor je odabrala Rogašku Slatinu, živopisno slovensko mjesto udaljeno sat vremena vožnje od Zagreba.

„Snimanje serije je zaista velik projekt, a u želji da odigram ulogu što bolje, posvetila sam mu se svim srcem. Kada smo završili snimanje dobila sam nekoliko zahtjevnih voditeljskih angažmana te sam se posljednje vrijeme osjećala pomalo iscrpljeno i trebao mi je opuštajući odmor. Odabrala sam Rogašku Slatinu zbog prekrasne prirode, a Hotele Rogaška & ROI Spa prvenstveno zbog wellness ponude i programa detoksikacije baziranih na ljekovitoj mineralnoj i termalnoj vodi koja ima najviše magnezija na svijetu“, kaže ova mlada glumica.

mirna 4Mirna je uživala u tretmanima u wellness centru, a najviše joj se svidjela kombinacija masaže s eteričnim uljima i vodenog kreveta s kromoterapijom. Zaplivala je i u bazenu s termalnom vodom, dok se u sobi opuštala u jacuzziju i privatnoj sauni. „Na ovakvom odmoru vodim računa o obrocima, a u hotelskom restoranu uistinu je veliki izbor jela mirna 5prilagođenih različitim programima prehrane. No, moram priznati da nisam odoljela odličnim janjećim kotletima i sezonskoj salati te torti od naranče u vrhunskom à la carte restoranu Kaiser u sklopu hotela, koji se ubraja među deset najboljih u Sloveniji“, kaže Mirna koja je na kratki predah došla sama. Njezin suprug s kojim je ovoga svibnja proslavila prvu godišnjicu braka, na poslovnom je putovanju, no kaže kako će prvom prigodom zajedno na romantični odmor u Hotele Rogaška & ROI Spa. Ovog puta Mirna je odabrala Grand Hotel Savu superior****, koji je uz Hotel Zagreb**** sastavni dio ove grupacije.mirna 2

„Oduševila me prekrasna priroda koja nudi brojne mogućnosti za aktivni odmor, uživala sam u svakom trenutku i jedva čekam ponovo doći“.

http://www.rogaska.si/hr/

PR: Lollipop

Fotografija: Rene Karaman