4. BRANDING HRVATSKE – KONFERENCIJA, OZALJ 20. – 22. 4. 2018.

Nacionalni projekt „Branding Hrvatske u svijetu“ – konferencija iz brendiranja nacije, javne, kulturne i znanstvene diplomacije, bazira se na inovativnom pristupu predavanjima, praktičnoj i interaktivnoj razmjeni ideja s primjerima iz iskustva, mogućnosti diskutiranja vlastitih projekata te uvidima u mogućnosti financiranja i investiranja. Raspravljat će se i o važnost lobiranja, pozitivnog razmišljanja, funkcioniranja pravne države, edukacije te stvaranja poticajne i inspirativne klime u poduzetništvu.

Na konferenciji koja se održava u Starom gradu Ozalj će izlagati neki od najuspješnijih hrvatskih iseljenika povratnika, useljenika i budućih povratnika među kojima su: prof. dr. Davor Pavuna – fizičar, izumitelj, profesor na Institutu u Lauseanni, prof. dr. Goran Bandov – prodekan Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjold, Ashley Colburn – američka stručnjakinja za destinacijski menadžment, producentica i TV-personality, Anja Bauer Minkara – brand stručnjakinja i vlasnica agencije za branding Fabular

Plinio Cuccurin – suvlasnik Adris grupe, jedan od 10 najbogatijih Hrvata po Forbesu, Tomislav Antunović – naftni poduzetnik i hotelijer,

Andrija Čolak – vlasnik najuspješnije hrvatske franšize u svijetu Surf’n’Fries i dio tima izumitelja pametnog kišobrana KISHA, prof. dr. Miroslav Vrankić – izumitelj „čitača misli“, uvršten u „Europe 100 Outstanding Innovators“, Martina Filjak – međunarodno nagrađivana hrvatska pijanistica, doc. dr. Marija Selak – sveučilišna profesorica i društvena komentatorica te Petar Ćurić, menadžer u kulturi, pokretač i producent inicijative „Branding Hrvatske u svijetu“.

Konferenciju organizira Agencija Petar Ćurić pod posebnim pokroviteljstvom Grada Ozlja te u suradnji s Državnim uredom za Hrvate izvan RH, Hrvatskom maticom iseljenika, Hrvatskom gospodarskom komorom i Karlovačkom županijom.  Zahvaljujemo se Družbi „Braća Hrvatskog Zmaja“ na ustupljenoj dvorani za konferenciju.                                                                                                                                                                                                                                     

  PR: grad Ozalj